Gelinlik Modelleri Gelinliğim.

darkgirl_07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
22
1
86
Afyon
prenses etek istemem diyordum, ama aynen öyle bi şeye karar verdim.

Son düzenleme:
ya bel kısmı çok kötü
beli aşırı kalın göstermiş
kollardan filan anlaşıldığı kadarıyla kilolu değilsiniz
başka modelleri de inceleyin bence

gelinliğin modeli çok hoş ama renk olarak kesinlikle kar beyaz derim ve çiçeklerin kesinlikle canlı çiçek olmalı :)

ya kırık beyazını yapar mısınız die sordum, o zaman dantelin taşları açık renk olur, böyle durmaz dediler. krem ben de hiç sevmem, ama taşları gri olduğundan, ışıkta beyaz duruyo. napcam bilemedim

gelinlikte kar beyaz süper duruyor bence beyaz olmalı modelide çok güzelmiş.şık bir topuzla süper olur:)

cengiz abazoğlundan duymuştum tv de gelinliğinize kesinlikle beyaz taş dışındaki renklerden yaptırmayın demişti sen de taşlarını karbeyaz yaptırabilirsin aslında gri çok sırıtır

Gelinlik çok kötü bence bel kısmı kötü önü dümdüz gögüs yokmuş gibi bastırmış zaten prenses modeli sevmem

Gelinlik güzel aslında ama bel kısmına drape yada kemer gibi drape yapılırsa daha hoş görünür, kalın durmuş bel

Gelinlik çok kötü bence bel kısmı kötü önü dümdüz gögüs yokmuş gibi bastırmış zaten prenses modeli sevmem

evet ya smdi dikkat ettm, 3 boyutlu dantel, taş vs olduğundan göğüs yok gibi gösteriyo, ama beni iri gösterdiği için hoşuma gitmişti. diğer modeller iyice üstüme yapıştı, hiç belim yok, zapzayıf çirkin olcak gibi geldi.

Öyle düşünme bitanem gelinliin üst kısmı bence tam oturmalı özellikle gögüs kısmı çok önemli bence, ben kumaşından vs anlamam ama duruşundan zaten ben burdayım diyor gelinlik, sen yinede biraz daha araştır bu üzerinde çok kötü durmuş

model sade ve hoş fakat renk uyumu herkezin söylediği gibi uygun değil.kırık beyaz taşlar işlettirirsen eğer model daha zarif duracaktır.bir de bedenine uygun dikilmesi şart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…