Ben gelinliğimi ikinci el satın aldım.Bu gelinliği önceden beri beğeniyordum fakat orjinalinin uçuk fiyatları nedeniyle alamayacaktım ,diktirme riskini de göze alamamaktayken birdenbire ikinci eli karşıma çıkıverdi.Üstelik çok tatlı birisiydi sahibi.Bütün düğün hazırlıkları, fotoğrafçı seçimi, aksesuarlar konusunda sürekli iletişim halindeydik.Gelinlik sayesinde çok tatlı bir arkadaşta
edindim.Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.Darısı yeni evlenecek gelinlerin başına .Herkesin hayalindeki gelinliği giymesi dileğimle...
hepinize çok teşekkür ederim.Duvağı iyi ki uzun kullanmışım.Hiç ağırlık yapmadı duvağım rahatsız etmedi.Herkese tavsiye ederim.Düğünde uzunu çıkarıp kısayı kullandım.
gelinliğin çekimin eşinle olan uyumunuza bayıldım çok çok güzel kuzguncuğu ekledim dış çekim alanlarına harikaymış hiç aklıma gelmemişti kuzguncuk fikri
Beğendiğinize çok sevindim teşekkür ederim.Kuzguncuk u bende başka bir düğün çekiminde görmüş ve çok beğenmiştim.Sokakları çok güzel.Fotoğraflarım Yelda Çalımlı tarafından çekildi.
Sevgiler....