canım gelinliğin çok güzel kır düğünü için çok uygun. bence askılarını tülden yaptır. tülün üstüne de gelinlikteki çiçeklerden seyrek olarak bikaç tane çiçek koydur. hayırlısı olsun
Bence eteğe attırmalısın üst kısma göre çok düz geldi bana ama modeli çok beğendim ayakkabılar falan mükemmel gerçekten :)
Omuz olayını bilemiyorum ne yaptırmalısın ona karar veremedim :)))
Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar:)
Kızlar gelinliğim ile zümrüt set takılacak; ama saçıma karar veremedim nasıl olsun sizce öneriler nelerdir:)
Teşekkürler tatlımm bende vazgeçtim etek boyuna yaptırmaktan..gelinliğin cok güzel bu şekil kalsın bence başka bir yere çiçek falan yaptırma
Canım çok şirin bi duvağı var duvak takıcam o yüzden taç düşünmüyorum.. Teşekkürler önerin içinsacın sade bir topuz olabılr tac falan olmaz sanırım bu gelinlik üstüne çünkü gögüs kısmı cok hareketli sacların sade olmalı
çok güzel bir gelinliğin var allah mutlulukla giymeyi mutluluğunun daim olmasını nasip etsin. bence böyle kalsın daha fazla eklemeler yaptırma her yer çiçek olur boğulur gelinlik. böyle asil ve sade duruyor çok hoş. belki tek bir beyaz orkide topuzunun kenarına iliştirebilirsin kır düğünü olacağı için çok tatlı duracaktır mutluluklar
Teşkkürler tatlımçok güzelmiş,beğendim
Güzel Seçim, fakat Pronovias'ın 2013 modellerini gördün mü bilmiyorum. Şu gelinlikte çok hoş...
Belki senin için bir düşünce olur diye paylaşmak istedim...
Canımm çok teşekkürler önerin için özellikle bu gelinliğin etek uçlarından esinlenerek kendi aldığıma da eklettirmek istedim kolu zaten bundaki askı gibi olacak ama omuz askısı şeklinde.. Ama etek uçları konusunda hala çok kararsızım provam 1 haziranda o zmana kadar artık karar vereceğim..
Rica ederim... Yardımcı olabildimse ne mutlu...
Bu tarz gelinlikler benim de çok hoşuma gidiyor, eğer benim düğünüm bir kır düğünü olsaydı tereddütsüz bu gelinliği seçerdim...
Yaka kısmı tek omuzlu olmasına rağmen yukardan geliyor, yani rahatsız etmeyecek şekilde...
İnşallah gönlüne göre olur... Şimdiden çok mutlu olman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?