• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim:))

snmonr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
372
0
46
Ordu
Kızlar gelinliğimi pier cardinden aldımm iştee gelinliğimm:))
$adsız2.JPG $adsız.JPG
Yakası bu model olarak ayarlanabilir nasıl sizce? Ancak sizce yine gelinlikteki çiçeklerden askı yaptırsam mı omuz askısı? Birde acaba aynı çiçeklerdene tek boyuna da attırmalımıyım?
$dantelli-kalin-askili-gelinlik.jpg
Kır düğünü olacak o yüzden canlı kır çiçeklerinden çiçeğim olacak.. Fikir olsun sizleree:))
Ayakkabı da çiçekle de aynı tonlarında olacak..
$nr-39gelin-ayakkabisi-5.jpg Eki Görüntüle 390737

Çoook zor bir süreç herkesin gönlüne göre versin:)

canım gelinliğin çok güzel kır düğünü için çok uygun. bence askılarını tülden yaptır. tülün üstüne de gelinlikteki çiçeklerden seyrek olarak bikaç tane çiçek koydur. hayırlısı olsun :nazar:

Bence eteğe attırmalısın üst kısma göre çok düz geldi bana ama modeli çok beğendim ayakkabılar falan mükemmel gerçekten :)
Omuz olayını bilemiyorum ne yaptırmalısın ona karar veremedim :)))
Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar:)
:71::71::71::71::71::71::71:

canım gelinliğin çok güzel kır düğünü için çok uygun. bence askılarını tülden yaptır. tülün üstüne de gelinlikteki çiçeklerden seyrek olarak bikaç tane çiçek koydur. hayırlısı olsun :nazar:

Canım teşekkür ederimm:)) Askısı var zaten tatlım tül üstüne içindeki çiçeklerden var teşekkür ederim:))

Bence eteğe attırmalısın üst kısma göre çok düz geldi bana ama modeli çok beğendim ayakkabılar falan mükemmel gerçekten :)
Omuz olayını bilemiyorum ne yaptırmalısın ona karar veremedim :)))
Allah bir yastıkta kocatsın, mutluluklar:)
:71::71::71::71::71::71::71:

Teşkkürler tatlım bakalım bi ay sonraki provda nett kararları vermiş olacağım bende.. Bende etek istiyordum ama gelinlikçi dahil herkes etek kısmına da attırılırsa çok boğacağını söylüyor.. Bakalım artık :))

Kızlar gelinliğim ile zümrüt set takılacak; ama saçıma karar veremedim nasıl olsun sizce öneriler nelerdir:)

gelinliğin cok güzel bu şekil kalsın bence başka bir yere çiçek falan yaptırma
Teşekkürler tatlımm bende vazgeçtim etek boyuna yaptırmaktan..
sacın sade bir topuz olabılr tac falan olmaz sanırım bu gelinlik üstüne çünkü gögüs kısmı cok hareketli sacların sade olmalı
Canım çok şirin bi duvağı var duvak takıcam o yüzden taç düşünmüyorum.. Teşekkürler önerin için:1:

çok güzel bir gelinliğin var allah mutlulukla giymeyi mutluluğunun daim olmasını nasip etsin. bence böyle kalsın daha fazla eklemeler yaptırma her yer çiçek olur boğulur gelinlik. böyle asil ve sade duruyor çok hoş. belki tek bir beyaz orkide topuzunun kenarına iliştirebilirsin kır düğünü olacağı için çok tatlı duracaktır mutluluklar

çok güzel bir gelinliğin var allah mutlulukla giymeyi mutluluğunun daim olmasını nasip etsin. bence böyle kalsın daha fazla eklemeler yaptırma her yer çiçek olur boğulur gelinlik. böyle asil ve sade duruyor çok hoş. belki tek bir beyaz orkide topuzunun kenarına iliştirebilirsin kır düğünü olacağı için çok tatlı duracaktır mutluluklar

Canımm çook teşekkür ederim:)) Evet bende vazgeçtim etek ucuna eklettirmekten sanırım sadece kol yaptırılacak ama onu da takmalı çıkartmalı düşünüyorum istediğimde çıkartabileyim diye.. Hmm saçımda çiçek fikri hiç düşünmemiştim kuaföre giderken birde çiçeim olsun o zman yanımdaa:))

çok güzelmiş,beğendim
Teşkkürler tatlım:1:

Güzel Seçim, fakat Pronovias'ın 2013 modellerini gördün mü bilmiyorum. Şu gelinlikte çok hoş...
Belki senin için bir düşünce olur diye paylaşmak istedim...

attachment.php
attachment.php

Ve şu model çok şirin:

407156_10150698370809747_224264209746_11199602_339299967_n.jpg

Güzel Seçim, fakat Pronovias'ın 2013 modellerini gördün mü bilmiyorum. Şu gelinlikte çok hoş...
Belki senin için bir düşünce olur diye paylaşmak istedim...

407156_10150698370809747_224264209746_11199602_339299967_n.jpg

Canımm çok teşekkürler önerin için özellikle bu gelinliğin etek uçlarından esinlenerek kendi aldığıma da eklettirmek istedim kolu zaten bundaki askı gibi olacak ama omuz askısı şeklinde.. Ama etek uçları konusunda hala çok kararsızım provam 1 haziranda o zmana kadar artık karar vereceğim..

Canımm çok teşekkürler önerin için özellikle bu gelinliğin etek uçlarından esinlenerek kendi aldığıma da eklettirmek istedim kolu zaten bundaki askı gibi olacak ama omuz askısı şeklinde.. Ama etek uçları konusunda hala çok kararsızım provam 1 haziranda o zmana kadar artık karar vereceğim..

Rica ederim... Yardımcı olabildimse ne mutlu...
Bu tarz gelinlikler benim de çok hoşuma gidiyor, eğer benim düğünüm bir kır düğünü olsaydı tereddütsüz bu gelinliği seçerdim...
Yaka kısmı tek omuzlu olmasına rağmen yukardan geliyor, yani rahatsız etmeyecek şekilde...
İnşallah gönlüne göre olur... Şimdiden çok mutlu olman dileğiyle :16:

Rica ederim... Yardımcı olabildimse ne mutlu...
Bu tarz gelinlikler benim de çok hoşuma gidiyor, eğer benim düğünüm bir kır düğünü olsaydı tereddütsüz bu gelinliği seçerdim...
Yaka kısmı tek omuzlu olmasına rağmen yukardan geliyor, yani rahatsız etmeyecek şekilde...
İnşallah gönlüne göre olur... Şimdiden çok mutlu olman dileğiyle :16:

Saolasın tatlım:)) Ben biraz daha sade gelinliklerden yana kullandım tercihimi.. Bide konsepte uysun diye bi kaç ekleme yaptırıcam sadece... Teşekkürler şimdidenn:1:

Back