Gelinlik Modelleri gelinliğim

ckree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
17
0
36
İstanbul
$gelinlik_740[1].jpg

işte bu da benim gelinliğim.üst kısmında farklı bi uygulama olacak ama etek kısmını böyle diktiriyorum

gelinliğin modeli güzel ama üstteki yoğun desenli kumaştan bulmak zor olur sanki. farklı tip bir kumaş uygulayınca da ortaya farklı bir görüntü çıkacaktır, bence buna hazırlıklı olun.

Çok güzel bir gelinlik iyi bir seçim hayırlısı olsun inşallah.. Fiziğin uygun olduktan sonra emin ol gelinlik giyip de yakışmayacak genç kız yoktur.. :)))

çok güzel bir gelinlik Allah mutluluğunuzu daim etsin hayırlısı olsun çok güzel bir gelin olucaksınız

gelinliğin modeli güzel ama üstteki yoğun desenli kumaştan bulmak zor olur sanki. farklı tip bir kumaş uygulayınca da ortaya farklı bir görüntü çıkacaktır, bence buna hazırlıklı olun.

canım üstte kullanılan kumaş kordone dantelmiş sanırım.dediğin gibi değişik bi tür ama bulmak zor değil sanırım.ben alt kısımda plise için seçtiğim kumaşa uyumlu olabilecek bi kumaş seçip üstte kullanacağım drapeli olacak. umarım kotu bişey olmaz :50:
pronovias fuente gelinliğin üst kısmını uygulatmak istiyorum hani şu tek omuzlu olan

Bu tip gelınlıkler bacakları uzun olanlara daha güzel olur.çünkü bel kısmı aşşağıda ya..ama kumaşı falan çok ağır..Kaliteli görünüyo...Gayet hoş...Üstünede omuzdan tek askı çok zarif durcaqk bence :30:

Back