- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Amin saolun tesekkurler sizinde bebisinizi Allah bagıslasın:) evet bugun denycem ustumdede guzel durursa hemen alicam insallah :)) sizce nasilCanım fiyatı ne kadar uygunmuş öyle, bence begendiysen de kaçırma. Hem ona verilecek parayı başka şey için harcarsiniz düğün zamanı ihtiyaciniz çok olur. Allah mutlu etsin
Bence çok hoş canım, çok güzel gorunursun içinde inşallahAmin saolun tesekkurler sizinde bebisinizi Allah bagıslasın:) evet bugun denycem ustumdede guzel durursa hemen alicam insallah :)) sizce nasil
Bizim burda hep beraber carsiya çıkılıp bakiliyor oglan tarafi hadi gidelim deyince onlar çabalıyor onlar aliyor ordada annem ona kizdi onlar cabalasin sen niye bakiyosun komiksin falan die amaa neyse :)) benim icime sindi bikac modelde inceledim onlara gore gayet guzel geldi gozume begendim yani neden zzorluk çıksın ki bide :)) kiralara baksan 1000 kusur civari bunu alicam hem benim olucak :)))Ben de internetten almıştım gelinliği 2008 de 250 ya da 300 dü tam hatırlayamıyorum. Benim annem de çok kızmıştı bu işler böyle mi olur ne dicez şimdi dunurlere diyebi şekilde hallolmustu mesele :)
Gelsin begenmezsen geri gonderirsin, üzerinde ufak oynamalar falan da yaptirtabilirsin sonra. Ama güzel görünüyor Allah tamamına erdirsin.
Ne kadar istesemde malesef o huyumdan vazgecemiyorum isin maddi boyutunu da cok dusunuyorum sonucta biz cekicez zorlugunu baska bisey yapilabilir o fiyata die dusunuyorum. Ama bu gelinligi gercekten begendim :))İçinize sindiyse ne ala, bir kere olan birşey.
Uygun olması tabii ki cazip birşey, ancak karşı tarafı düşünerek hareket etmeyin.
Tabii ki bir bütçe vardır ortada, ona göre davranırsınız ama sırf uygun olsun diye de çabalamayın.
Hayırlısı olsun inşallah. Ben beğendim gelinliği bir kusuru kederi yok nihayetinde.
Ancak dediğim gibi, içinize sinsin yeterki, 1 defa giyilecek birşey, o yüzden önemli..
Aynen saolun tesekkur ediyorum :))Güzel bence de hem eşine de kolaylık tanımış olursun maddi açıdan
Bu arada cok merak ettim gelinliginiz geldiğinde begendinizmi pişman oldunuzmu :)Ben de internetten almıştım gelinliği 2008 de 250 ya da 300 dü tam hatırlayamıyorum. Benim annem de çok kızmıştı bu işler böyle mi olur ne dicez şimdi dunurlere diyebi şekilde hallolmustu mesele :)
Gelsin begenmezsen geri gonderirsin, üzerinde ufak oynamalar falan da yaptirtabilirsin sonra. Ama güzel görünüyor Allah tamamına erdirsin.
Cok beğenmiştim, sadece sırtı beklediğimden biraz daha açıktı ama duvak biraz kabarık ve aşağıya kadar iniyordu o yüzden pek rahatsız olmadım.Bu arada cok merak ettim gelinliginiz geldiğinde begendinizmi pişman oldunuzmu :)
Kac sene onceden bahsediyoruz :)Cok beğenmiştim, sadece sırtı beklediğimden biraz daha açıktı ama duvak biraz kabarık ve aşağıya kadar iniyordu o yüzden pek rahatsız olmadım.
10 sene önceydi. Gitti gidiyor dan almıştım orda dükkânlar vardı. Hatta begendigim gelinligin uzerinde oynamalar yaptirmistim dukkann sahibi ablaya.Kac sene onceden bahsediyoruz :)
Seneeler olmus tabi simdi 1500 un altinda gelinlik olmaynca biraz garip geldi bana benimki neden acaba falan die :) sizinkiyle ayni sonuclanir insallah bende ustumdede begenir alirim :))10 sene önceydi. Gitti gidiyor dan almıştım orda dükkânlar vardı. Hatta begendigim gelinligin uzerinde oynamalar yaptirmistim dukkann sahibi ablaya.
Allah razı olsun canım benim amin inşallahÖncelikle bebisinizi Allah bagıslasın :) gelinlik benimde coook hosuma gitti hemde nisanlmi düşünüyorum tabiki dediginiz gibi hem maddi açıdan hem manevi iki turlude bu gelinlikte karar kildim ama 350tlye bilmiyorum cok degisik geldi bana :)) dükkanları kapattiklari icin bu fiyata veriyorlarmis siz kaca diktirdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?