Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bayanlar.eylülde düğünüm var ve gelinliğim hazır sayılır.ama duvak konusunda karar veremiyorum.uzun mu olsa kısa mı kaç metre olsa .... ? gelinliğim ve duvak hakkında yorum ve yardımlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 485252
uyku sersemi yalnış görmüşüm sanırım gelinliğinin kuyruğu uzun falan değil..uzun duvakta olur dediğim gibi kısa duvakta..gelinliğinde güzelmiş..
gelinliğimin kuyruğu çok uzun olmasa da biraz uzun aslında.duvak ucunda dantel kullansam kısa ya da uzun aslında düşündüğüm buydu kollarda ve üst bedende de dantel kullandığım için çok mu karışık olur acaba buna karar veremedim öncelikle.tşk ederim yorum ve beğenin için :)
duvak çok kısa olursa kolundaki dantel detayla birlikte karışık görünebilir belinden biraz uzun olsa iyi olur bence..birde düz ama kenarında çok çok az detay olan bi model seçebilirsin..örnek koyuyorum..Eki Görüntüle 485253
Dümdüz bi duvak kullanmalısın bence. Dantel falan olmasın
bu gelinliği satın mı aldınız diktirdiniz mi? ücreti ne kadar? güzelmiş, güle güle giyin. ben kısa duvak seviyorum sanki, bu modele o gider gibi geldi.
bence uzun duvak kullan gelinliğinde güzelmiş buarada mutluluklar dilerim
merhaba bayanlar.eylülde düğünüm var ve gelinliğim hazır sayılır.ama duvak konusunda karar veremiyorum.uzun mu olsa kısa mı kaç metre olsa .... ? gelinliğim ve duvak hakkında yorum ve yardımlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 485252
2 duvak yaptır canım resimlerde ilk dansta kullanırsın sonra sağdıcın çıkarır kısasıyla devam edersin bnm yengem o şekilde yaptı çok hoş olmuştu ben terci etmedim rahat olayım diye aslında prenses gelinliklere pek yakıştırmıyorum ama uzun duvağı sen istiyorsan o şekilde yaptır bence hevesin kalmasın 1 kere oluyor gayesinde :)
bence çok uzun olmamalı duvağın ,prenses etek olduğundan duvak tül,etek tül... kargaşa olmasın..
ama çok kısa da olmamalı..
şöyle hafif basenini geçsin yeter..
mutlulukla giy