Gelinlik Modelleri Gelinliğim terzi de deforme olmuş..Şok buhar uygulamalarını istedim.Doğru mu yaptım?

mrvmerve

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
285
0
296
İstanbul
Kızlar 30 nisanda düğünüm var ve gelinliğimi aldm, terzilik işlemleri için terziye verdim..

ama nasıl davrandıysa biraz deforme olmuş gelinliğim. şok buhar ütü uygulamalarını istedim

bir zararı olurmuuu...

acaba benmi çok takıntılıyımmm yoksa herkes bu konuda hassasmı gelinliğim krem rengi (:

canım keşke gelinliğini aldığın yerde son rötüş işlemlerini yaptırsaydın..onlar daha iyi yaparlardı..gelinliğinin eski ve yeni halini koyar mısın fotoğrafını..bi bakalım ki ona göre cevap yazalım..

Canım gelinlik gibi önemli bir kıyafette bir parça üzerine deneme yapılmadan şok ütü yapılmaz gelinliği mahvedersin benim annem terzi bozuk yerin resmini çek koyda ona göre duruma bakalım birde hangi şehirdesin?

Son düzenleme:
düzcedeyim canım gelinliğimi yarın alıcam canım yarın koyarım resimleri...
uygulatmayayımmı yani ütü olayını :(((((((((((

Eğer gelinliği verdiğin terzi prof. değilse parçada deneme yapmadan şok ütü uygular gelinliği bozar ondan sonrada şok ütüyü sen istedin der çıkar işin içinden.Problem ne görmeden yardımcı olamıyoruz ama bari ılık buharlı bir ütü yapsınlar

canım senin msjından sonra aradım uyardım ben son halini görmeden ütüye geçmeyin dedim...
bişi olursa gelinliği firmadan almam dedim firmanın anlaşmalı olduğu terzi...
biliyorum benim için ne kadar kıl biri die düşünmüştür.
ama hiç beğenmedim terzinin dükkanının ordaki tavırlarını...
sağol canım bişi olmadan alırsam eğer gelinliğimi resmini koyucam.
arkadan açma yapıldı biraz bide kuyruk yapıldı çok hafif...
bakalım nolcak (:

Onun senin hakkında ne düşündüğü önemli değil senin gelinlik hakkında ne düşündüğün önemli.İnşallah terzin profesyoneldir.Zira adam gibi terziye düşmeyince durum facia oluyor.Yalnız sen şöyle böyle ütü yapın deme onların özel buharlı ütüleri falan oluyor zarar vermeden hallediyorlar.Madem firmanın terzisi ekipmanları tamdır onların

Back