Gelinlik Modelleri gelinliğim tamamdır kızlar :) bakalım beğenecekmisiniz?? :))

üstünü çok abartı altını çok sade buldum hoş görünüyo kötü değil ama bilemedim.....yalnış anlama beni sakın arkadaşım fikrim bu.

üstünü çok abartı altını çok sade buldum hoş görünüyo kötü değil ama bilemedim.....yalnış anlama beni sakın arkadaşım fikrim bu.

altıda biraz ışıltılı olucak ayarlıcaklar.. arkasına fiyonk koyuyolar istersen pembe de olabilir dediler.. olur mu yanlış anlamak ne demek ama yakından çok hoş altıda sade olmalı.. bilmem hoşuma gitti :)

Bayıldım çok güzel gerçekten mutlulukla giyin bu güzel gelinliği inşallah.Bir ömür boyu mutluluklar :)

Son derece abartılı buldum maalesef, zarif değil bu nedenle, üst tarafı taşlar nedeniyle gri renk olmuş alt taraf fazla kabarık ama onun dışında bir roblrm yok

Böyle ışıltılı detayları pek sevmem aslında ama bunu beğendim, etek kısmı nasıl olacak?
Üstü fazla süslü olduğu için etekte böyle sade olmalı bence. Güle güle giymeniz dileğiyle, mutluluklar dilerim.

ben dantel gelinliğin daha zarif durdugunu düşünüyorum açıkcası ben begenemedim pek..taşlı gelinlik sevmem.. buda güzel yinede hayırlı uğurlu olsun :34:

eteğin üstteki tülünün altına simli tül yapılcak hafif ışıltılı olucak arkada bel kısmına beyaz bir fiyonk konulcak.. amin inşallah teşekkür ederim

Son derece abartılı buldum maalesef, zarif değil bu nedenle, üst tarafı taşlar nedeniyle gri renk olmuş alt taraf fazla kabarık ama onun dışında bir roblrm yok

fotografda gri çıkmıs halbukı bembeyaz :) taşları incide yapılabilir dediler ama bunu beğendm.. tabi zevk meselesi yine de çok teşekkür ederim

ben dantel gelinliğin daha zarif durdugunu düşünüyorum açıkcası ben begenemedim pek..taşlı gelinlik sevmem.. buda güzel yinede hayırlı uğurlu olsun :34:

aslında bende dantel istiyodum.. ama baktım hiç bir dantel gelinlik internette gördüğüm dantel gelinlikler gibi değil.. diktirsen cesaret işi aynı olmayabilir dantel kötü olunca hakikaten bayaği duruyo yoksa bende hep dantelden yanaydım ama bunu görünce de bayıldım :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…