• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim sizce nasıl???

codulu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
1.184
65
318
Ankara
Arkadaşlarr gelinliğim sizce nasılll? GElinliğin son hali en son sayfada

$111.jpg

Son düzenleme:
Kollarım biraz tombul olduğu için kapatmak istedim. Bolero ve kollarda hosuma gitmiyordu. Pronoviasın manuel mota galaxia modelini kendime göre değiştirerek ve uygun fiyata mal etmek için böyle yaptırdım. Düğünüme 1 haftadan az kaldı hala kararsızım:(

aman cnm kolların tombık olmasını düşünme ogun. ne ıstıyorsan gıy. ılle kapatmak zorunda değilsin.
bana göre sade bir model senın zevkın bırşey dıyemem ama sadece şunu soyleyeyım o kollara inen tüller olmamış bence
ve bır an once karar ver kız bır hafta kaldı dıyosun:1:
mutluluklar.....

kolların tombul filan değil ki canım bence o tülleri çıkarttır sadece v yaka olarak askılar dursun.

Bugun gidip kollarındaki tülleri önce kısaltıracagım hala sıkıntılıysa komple cıkartıracagım arkadaslar..

Çokk güzell sadee ve zarif hem zayıftaa gösterir sizi kollarıda bu şekilde kapatmakda harika bir fikir bence çokk güzel bir gelin olucaksınız eminim :31: Gelinlik bana göre zaten çokta açık olmamalı straplez gibi mesela yada starplez tarzı gelinliğin üzeri dantelli bolero tarzı bişey ile örtülmeli diye düşünüyorum çünkü gelinlik deyince akla ilk gelen beyaz masumiyet ve zerafet nekadar sade ve kibar olursa okadar zarif olur bencee :112: benn beğendimm gelinliğinizii

Bende aynı sizin gibi düşünüyorum. Gelinlik saflığın ve duruluğun simgesi o nedenle gösterişten uzak ve sade olmalı. Ayrıca seksiliği değil kadınlığı ön plana çıkarmalı. Kollarımdaki tülleride kısaltırsam sorun kalmaz belkki:(

hehh tamda demek istediğim buydu evet seksilik değil kadınsılık zariflik ön planda olmalı kesinlikle :) çok abartılı değil aslında kol boyu içinize sinmediyse eğer yinede bi parça boyunu kısaltırsınız bana sorarsanız hem bol durması hemde uzun durması çok hoş durur zaten tül sizi rahatsız etmez:112:

omuzlarındaki tüller kalsın ama kollarındaki parçaları çıkarttır bence, kolların öyle tombik görünmüyor ki, tül olunca daha kötü durmuş, ne bileyim hani kreşli çocuğun gösteri elbisesi gibi yani, gelinliğini basitleştirmiş, yoksa çok şık bi gelinliğin var, bu benim fikrim, tabi ki karar sizin, mutluluklar

Sanırım bahsettiğiniz modeli bir paylaşmak gerekiyor önce:

GALAXIA_B.jpg

GALAXIA_D.jpg

Bence fikir güzel ancak sizinkinde kollardaki tülleri yanlış kesmişler. Bence orijinalinde yarım daire şeklinde bir parça var, sizinkinde ise sadece oval bir parça kesip koymuşlar. Şeklini biraz daha benzetirlerse daha güzel olur.

Model olrak güzel bi gelinlik seçmişsin buraya yorum yapan arkadaşların dediği gibi eğer o kol üzerindeki tülleri modele uygun kestirirsen çok daha güzel mutlulukla giy inş :)

Back