Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl ?

seyyah2806

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2.629
369
198
arkadaşlar bu gelinliğin kumaşı modelde organze. fakat gelinlikçim bunun çok basit olacağını söyledi ve kafam feci şekilde karıştı.
o simli organze kullanma taraftarı dokusu aynı yumuşak bı kumaş fakat simli ışıl ışıl bişey. ben hıç düşünmemeiştim bu alternatifi. siz ne dersiniz. yakışırmı bu gelinliğe sizce. o dantelle çok uyumlu olacağını söylüyor. lütfen fikir verin

3664.jpg (5.4 KB (Kilobyte))

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim biraz küçük oldu resim ama büyük olarak ekleyemedim.

bunun kolları eteğindeki dantellerden olacak fakir kol. umarım güzel olur.

canım küçük ama güzel bişeye benziyor .RABBıM içine sindirsin inşallah .bir ömür mutluluklar

canım güle güle giy gercekten cok hoşmuş allah hayırlı ugurlu etsinn inşallahhhopuyorumnanaktan

kızlar yardım edin bana. gelinlikçim gelinliğin kumaşını değiştirme taraftarı. sade organze basit durur diyor. simli organze kullanalım diyor. yapısı aynı yumuşak bı kumaş ve simler var üstünde. böle daha ışıltılı duracağını düşünüyor. siz ne dersiniz çok kararsız kaldım. bilmiyorumkismile

cnım öncelikle mutluluklar. bence simlide güzel olur bence gelinlik sonuçta biraz göze çarpmalı bence ama önemli olan organize kaliteli olmalı ona dikkat et dikime başlanmadan kumaşı gör kesinlikle bazıları resmen naylon gibi duruyor.

Son düzenleme:
bu şekilde güzel bir gelinlik olur, simli nasıl olur gözümden canlandıramadım sen içinden geleni yaptır

mutluluklar

gelinlik çok hoş gerçekten.
Simli nasıl durur bilmiyorum ama senin içine hangisi sinicekse onu yaptır bence çokta gelinlikcinin etkisinde kalma düz sade bana göre daha güzel durur :)
güle güle giy canım mutluluklar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…