• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim konusunda yardım istiyorumm çunku bu gidişle içime sinmicek sanki

eyeğinin tülünden uçları simle desenlendirilmiş bir duvak düşünebilirsin bence hatta kumaşı bulursan uygun bir desen seçerek kendin bile boyayabilirsin

gelinlik çok güzel gösterişli gelinlik gösterişli olduğu için sade bi duvak tak canım gelinliği gölgelemesin.ingiltere prensesinin duvağı vardı ya onun gibi dümdüz bi tül alabilirsin ucuna çok az gümüş işlemeler olabilir.hayal tül diyolar o duvaklara ipeksi yumuşacık bi tül.gelinllikçine sor hayal tül die sana yardımcı olacaktır benimkide öyle olcak sanırım

gelinlik çok güzel gösterişli gelinlik gösterişli olduğu için sade bi duvak tak canım gelinliği gölgelemesin.ingiltere prensesinin duvağı vardı ya onun gibi dümdüz bi tül alabilirsin ucuna çok az gümüş işlemeler olabilir.hayal tül diyolar o duvaklara ipeksi yumuşacık bi tül.gelinllikçine sor hayal tül die sana yardımcı olacaktır benimkide öyle olcak sanırım

Eki Görüntüle 224206 Eki Görüntüle 224207 Eki Görüntüle 224208 Eki Görüntüle 224209 Eki Görüntüle 224210 Eki Görüntüle 224211 Eki Görüntüle 224212 Eki Görüntüle 224213 Eki Görüntüle 224214 Eki Görüntüle 224215 Eki Görüntüle 224216 Eki Görüntüle 224217

gelnliğim komple hayal tül üst kısmıda alt kısmıda duvağıda hayal tülden olucak duvak konusuda gelinlikçimle anlaşamdık orta yolu bulamadık

hım çok güzel canım gelinliğin boyun uzunmuş uzun duvak al bence birde gelinliğin de güpür yok ya güpür kenarları duvak olmasın bence.düz eteğinin tülünden olsun bence.saçını nasıl yapcaksın peki?

Son düzenleme:
hım çok güzel canım gelinliğin boyun uzunmuş uzun duvak al bence birde gelinliğin de güpür yok ya güpür kenarları duvak olmasın bence.düz eteğinin tülünden olsun bence.saçını nasıl yapcaksın peki?

rahıbe duvağı butun saçı kapatıyo enseden yapılanlarda tam enseden aşağı ındıgı ıcın anlaşılmıyor bıle gelınlıgın arkasınıda kapatıyor. ben en son fotoda duvağını ortadan taktırmıs bır gelın var onun gıbı ortadan takılsın ıstıyorum. ve benım yüzüm küçük kahkul gelıcek ama yüzüme düşmesi gerek ole toplu bır saç yaptıramam surarım küçük zaten minicik kalır. o saçın dağınık halini hayal ett

hımm çok güzel.bencede çok güzel olur duvağının işlemeli olmasın o modelde işlemeli duvak olmaz gibi.son gelinin saçı çok güzel.çiçek veya taç aksesüar düşünüyomusun?bence gelinlik süğer sende çok güzelsin saçında çok güzel olcak içine sinmicek bi durum yok bence hersey gönlüne göre olsun mutluluklar...

hımm çok güzel.bencede çok güzel olur duvağının işlemeli olmasın o modelde işlemeli duvak olmaz gibi.son gelinin saçı çok güzel.çiçek veya taç aksesüar düşünüyomusun?bence gelinlik süğer sende çok güzelsin saçında çok güzel olcak içine sinmicek bi durum yok bence hersey gönlüne göre olsun mutluluklar...

TAÇ KULLANICAM tabıkı şerit şeklinde hafif cıkıtılı olabılır buyuk şaşalı bır sey istemıyorum. cnm yaa içimi rahatlattın. iyi dileklerin için teşekkür ederim hadi hayırlısı bakalım

Gelinligin gayet guzel ben cok severim bu modeli, duvakta ise kesinlikle gupurlu kullanma cok alakasiz olur. Bence berguzar korelin duvagi gibi 2-3 kat kabarik bi duvak daha arkadan takilmak kosuluyla cok hos olur, seyrek bi sekilde taslar serpistirilebilinir(cok tas koyarsan agirligindan soner kabarik durmaz). Sondan 4. Fotoydu sanirim iki foto yanana, tac takmis bi geln var ondaki duvak&sac tarzi hos olabilir bence..

bence kesinlikle sade ve upuzun bir duvak geliğinle muhteşem olur.
ayrıca gelinliğin çook güzel peri gibi olacaksın mutluluklar.

Back