• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim için yardım :((((

patsizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
788
2
46
Diğer
Arkadaşlar bugün gelinliğimi diktirmeye karar verdim. Omuz kısmı kayık yaka dantelli sağdaki gibi olacak..ALt kısmı da kabarık olacak soldaki gibi ancak bel kısmına karar veremedim Nasıl bir model tavsiye edersiniz :((Eki Görüntüle 397129 $kayik-yaka-kat-kat-dantelli-yeni-gelinlik.jpg

eğer göbek problemin yoksa beline saran yine güpür olabilir çok asil durur bence benin gelinliğim buna benzerdi şimdiden tebrikler ve mutluluklar diliyorummm

İlk gelinliğin etek kısmı gercekten çok güzel . Beli de güzel ama sanki uygun olmaz gibi geliyor o yüzden krem gelinliğin beli gibi yaptır .

eğer göbek problemin yoksa beline saran yine güpür olabilir çok asil durur bence benin gelinliğim buna benzerdi şimdiden tebrikler ve mutluluklar diliyorummm

Maalesef canım işte o sorunum var :((( boyum çok uzun değil 163 falan oyüzden kabarık model beğendim. Terzim de modeldeki gibi yapmayı önerdi ama bana sanki çok sade geldi..Dantelle süsletsem nasıl olur acaba??

canım bu modellerin üst kısımlarını incele istersen hoşuma gitti benim
kolu uzun olanı istediğin şekilde kısa modelindede yaptıra bilirsin

$gelinlik-modeli_234046.jpg
$yeni-gelinlik-modeli.jpg

Alt zaten bana uymaz muhtemelen boydan ötürü:))) üstü de çok şıkmış taşlı falan hoş gözüküyor aslında ama benim daha çok dantelli sade şeyler dikkatimi çekiyor :)) önceki mesajda gönderdiğin ikinci resmin beli gibi olacak muhtemelen :)

hiç bişiyi kafana takma yok boymuş yok göbekmiş sen beğendikten sonra zaten onlar gözünün önüne gelmez :) sen içinde kendini rahat hisset severek giy nasıl olursa olsun zevk meselesi bu işler ben taşlı pulllu severim mesela:)
inşalalhh çok mutlu olursun
seyirlik değil ömürlük olur

Back