Gelinlik Modelleri Gelinliğim hazır ama ya detaylar... Yardımcı olabilir misiniz?

hanne54

19.09.2010
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
2.375
2
116
Sakarya
Kızlar bu da benim gelinliğim. Yalnız benimkisi kırık beyaz. Umarım beğenmişsinizdir. Ama hala saçıma ve el çiçeğime karar veremedim. Makyajım sade olacak. Ama gelinliğime nasıl bir saç aksesuarı ve saç modeli gider acaba?Moda evim çok cici bir de çanta yapmış bana, yapma çiçeği de var ama canlı çiçek kullanmaktan yana gönlüm. Nasıl bir çiçek sizce?

canlı çiçek çok çabuk soluyor ve gelinliği boyuyor benden söylemesi şimdi canlıya benzer çiçekler yapıyorlar benimkide öyleydi strafor gibi bir madde
saçına gelince bence sade bir topuz yaptır acık bırakma ense topuzu çok hos olur gibi geldi bana gelin çiçeğindende bir tane takarsın sacına

bencede ensede topuz yaptır birde canlı cicek kullanan bi tanıdıgım olmustu memnun kalmadı
hemen soldu elinde tutamadı hiç resimlerde falan
masamda öyle bekler diyosan tamam ama you_knowunda dedigi gibi cabuk soluyor

Çok teşekkürler kızlar, zaman ayırıp fikirlerinizi paylaştığınız için. Ensede topuz benim de hoşuma gidiyor. hatta birkaç model ekleyeyim de yorum yapacak arkadaşlar onlara da bakarak yorumlasınlar.
Çiçek konusuna gelince o riski düşünmedim değil ama canlı çiçek daha şık gibime geliyordu hep. Neyse yapma ama güzel çiçek arayışına başlayayım o zaman ne olur ne olmaz.
Bu saçlar nasıl peki kızlar:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

bunları begendim ama ilk en hos bak buda benim el çiçeğim

acaba canlı çiçek solarmı gece sonuna kadar onu merak ettım
gelinkliğin benımkıne benzıyo çok guzel bence be ilk topuzu begendım

3. saç modeli hoş bence gelinliğin de çok hoş mutluluklar şimdiden :)

Çok teşekkürler canımm, fikrini beyan ettiğin için de sağ olasın.:)

bunları begendim ama ilk en hos bak buda benim el çiçeğim

Çok hoşmuş canım çiçeğin, benim gelinliğime böyle bir çiçek nasıl gider acaba? Nerde bulabilirim ki sakaryada acaba böyle bir şey? Teşekkür ederim bu arada canım fikir verdiğin için.

acaba canlı çiçek solarmı gece sonuna kadar onu merak ettım
gelinkliğin benımkıne benzıyo çok guzel bence be ilk topuzu begendım

Soluyormuş diye okuyorum hep, yorumlar da bunu gösteriyor .Beğendiğine sevindim canım, o zaman seninki de güzel. Fikir verdiğin için de teşekkürlerolumunekankayizsmile

Sizlerinde beğendiğiniz ense topuzu modelleri varsa paylaşabilir misiniz kızlar? Hepinize teşekkürler şimdiden.

bende ilk topuzu daha çok beğendim.. canlı çiçek olayını bende düşünmüştüm ama benim modaevimde dediki gelin çiçeğini canlı alırsan zamanla solup gidecek ama yapay alırsan en azından hatıra olarak saklayabilirsin dedi ve banada mantıklı gelmişti bende yapma çiçek almıştım..

Sanırım herkes ense topuzunda hemfikir. Teşekkür ederim canı yorum yaptığın için. Ufak ufak vazgeçiyorum gibi canlı çiçekten.

bende canlı mor lale demeti istiyordum benden 1 ay önce kuzenim evlendi salona geldiginde minicik kalmıştı çiçeği 1 hafta sonrada çürüdü attı bende vazgectim saklamak için bunu aldım

bende canlı mor lale demeti istiyordum benden 1 ay önce kuzenim evlendi salona geldiginde minicik kalmıştı çiçeği 1 hafta sonrada çürüdü attı bende vazgectim saklamak için bunu aldım

Uyardığın için sağ ol tatlım, anısı olsun istiyorsam ben de yapma çiçek almalıyım sanırım.

benim fotografci ayarliycakti cicegi,napcak acaba?Canli yapmasa barim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…