- 8 Şubat 2013
- 360
- 178
- 323
- Konu Sahibi ozgurozgur
-
:) benim nişan kıyafetim de balıktı :) gelinlikde de vazgeçemedim işte :)))çok hoş durmuş canım sende benimde nişanlığım böyle balık modelindeydi çok zarif duruyor bence güle güüle mutlulukla giy inşallah)
Cok hos, dugun oldumu bilmiyorum, ama gelinlik kemeri öneririm :) tasli pullu biraz...
aileler daha kabarık bişeyler hayal ediyolardı. ben de bu gelinlikde inat ettim. kendimden çok emindim aslında ama her gün 10 defa beğenmediklerini hissettirince üzüldüm biraz.cok zarif, yakismis sana...
aileler niye begenmedi anlamadim. cok yakismis vucuduna...
canım gelin kemeri hiç bakmadım bügüne kadar yani aklıma bile gelmedi... bide benim gelinliğim çok yoğun dantel nasıl durur ki hayal edemedim. balık model olduğundan tabiki çok rahat değil ama bu karar kişiye bağlı biraz da. ben de kabarık gelinlikle hiç rahat edemeyeceğimi düşündüm :) Nişanlım bayıldı gelinliğe beraber seçtik zaten o konuda içim rahat canımm.. senin düğünün nerde ve tam olarak ne zaman?
Balık gelinlikler iddialı ve güzeldir. Bence sizinki çok iyi dikilmiş bir gelinlik. Göğüs kuplarını çok beğendim. Bedenin oturuşu da güzel. Üstünüze yakışmış.
Ben gelinde açık saçı sevmiyorum, güzel yüzün bütünüyle ortada olmasını seviyorum. Ama şimdiye kadar gördüğüm ve hoşuma giden tek açık saçlı bayan şu model olmuştur, saçındaki aksesuar çok yakışmış bence. Bu arada, gelinlik Steven Khalil adlı tasarımcıya ait:
canımm bence de çok ama çok yakışmış ve çok güzel olmuşsun
hem kimsecikler beğenmese bile senin beğenmen en önemlisi çünkü o gün senin günün...
bende balık modelini beğeniyorum özellikle Gamze Özçelik'in gelinliği de böyleydi ve çok hoşuma gitti ama boyum kısa olduğu için sanırım bana yakışacak bir model değil(
çookk güzell..maşallah yakışmış
aysiranın hangi magazasından aldın canım? bende aynı kumaşla bıraz daha kabarık olarak yaptırabılırım..dıkımı de guzel gorunuyor..
aysira fatih mağazasından aldım. en fazla model orda var. kumaş seçerken de dantel motiflerinin arasındaki tülün düz tül olmamasına dikkat et . dümdüz tül olursa motiflerin arası çok boş duruyor. diktirmeye cesaret edemedim ben.
Eşin beğendiyse vur patlasın çal oynasın içine sinsin tatlım
23 Mayıs Küçükyalı Gülşah düğün salonunda gelsin o tarih artıııkkk :18: Senin düğün nerdee
Taş işlemeli kemer olabilir belki. kumaş saten ya da fiyonk değil de sadece taş işlemeli bişi belki belki
25 mayıs Milas. 18 mayıs adana :))
gelinlik güzel, size de yakışmış. ancak alt kısmında bir sorun var gibi sanki. ya o halkalı kısım biraz büyük olmuş ya da biraz daha aşağıdan bollaşması gerekiyor gibi geldi bana(biraz yukarıdan bollaşmaya başlamış). tam anlayamadım. bir daha modaevine gittiğinizde bunları da bir deneyerek bakın bence, daha güzel duracak mı?
bu hali de güzel ama göze batan nokta giderilirse daha da güzel olacaktır.
şimdiden mutluluklar dilerim.
bak demek istediğim böyle. ben diktirmeye de kalkıştım önce ama sonra vazgeçtim çünkü dantel kumaşların motiflerinin arası çok açıktı hep yoğun dantel bulamadım bide cesaret edenmedim işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?