• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim hakkinda fikrinize ihtiyacim var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yenim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
22
1
6
34
İstanbul
Şimdiden tşkler :-) $IMG_20140309_191745.jpg $IMG_20140308_225532.jpg

arka kısmı çok hoş ama kurdela gözüme az büyük geldi :45: Ön kısmınında üstü şık duruyor ama etek kısmı pek uyumlu deil bence :42:

üst kısmını beğendim, arkasındaki kurdelesi çok büyük geldi. bide etek kısmının tülü biraz değişik olmuş. arkasında ip yerine düğme olsa daha güzel olur bence. çok mu eleştiri yaptım :1:

üst kısmı gayet güzel. kurdele benim gözümede büyük göründü biraz etek kısmı sade uçları hafif dantelli olsa daha mı iyi olur du ne.

gelinliğin önü güzel ama arkası için aynı şeyi söyleyemiycem.sanki arka kısım tam farklı bir gelinlik.:26:

Seni hayal kirikligini ogratmak istemiyorum fakat dogruyu söylemem gerekirse,
gelinligini çok karisik buldum. Üst tarafi fena degil fakat
alt tarafi çok göz yorucu, özelikle arka tarafi,
sanki 3 degisik gelinligi almislar ve ondan 1 gelinlik yapmislar gibi.

Fizigin güzel, yani sana tavsiyem, bu fizige yakisan çok daha güzel gelinliklere bakman canim.

üst kısım güzel ama etekteki pliseli tül, arka etek boyunca yapılan fırfır ve fiyonk sakil durmuş. göz yorucu bir görüntüsü var maalesef. eğer karar verme aşamasındaysanız çok daha güzel gelinlikler de var.

Üst kısmı çok güzel ama alt kısmını bende beğenmedim. Mesela o üst tarafa aşağı doğru inen hafif kabarık dantelli model olabilir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

vazgectim zaten :) denedim fikir almak istedim dantelli gelinlik bakmaya devam ediyorum hala.teşekkürler :)

Canım pileli değil de düz olsaydı daha hoş olurdu. Kurdelanın bir anlamı olurdu o zaman. Böyle çok karışık geliyor göze:31: Mutluluklar diliyorum.

çok güzel değişik bir modellll mutluluklarrr

Back