Gelinlik Modelleri Gelinligim, Abiyem, Bindallim

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.667
198
Foruma fotograf ekleyemedigim icin albüm yaptim arzu edenler bakabilir.

EDIT: albüm kaldirilmistir.

Gelinligimi üzerime denedigimde bende nisanlimda ''iste bu'' dedik.

Aslinda hayalimde cok baska bir gelinlik vardi. Ama insan üzerine deneyince cok daha farkli hiss ediyor kendini.

Zevkler tartisilmaz tabii ki ama yine de düsüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu arada söylemeyi unuttum gelinligim kirik beyaz renginde.

Bir de ben albümde fotograflarin büyük halini göremiyorum.

Bu sorun sadece bende mi var yoksa yanlis mi yükledim fotograflari :S

gelinliğin üstüne o bolero hiç olmamış yaa katletmiş resmen
hoş bolerosuz da benim tarzım deil zaten

binallı güzel. ama o mavi olan abiye değil bildiğin nişanlık. kına için ağır olur bence.

Ne abıye ne gelınlık ne de bındallını begenmedım
​Zevk meselesı tabıı...

Mavi kinaligin cok hos, gelinligin benim tarzim degil, ama yinede güzel. Duvagindaki inciler ayri bir hava katmis :)
Bindalliyi da ben altin ve koyu kirmizi sevdigim icin bisey diyemeyecegim.

Bindallınız ve takılarınız cok guzel ama gelınlık ve kınalık cok karısık ve hos durmuyor bence , ne kadar guzel fızıgınız var cok daha guzel bır gelınlık alabılırdınız .
Ama sız begendıysenız Mutluluklar dılerım

insan beğenip aldıktan sonra başkalarına fikir sorduğunda veya çevremiz için sormasak bile olumsuz yorumlar gelebilir...Belki en güzeli aldıktan sonra sormamak:)) Çünkü benim kafam çok karışıyor o zaman, yani çok içime sinen bir şeyi almış olsam bile başkası kötü dediğinde içim buruluyor İçine sindiyse güzel hepsi:)))) Gelinlik için söylediğin şey yüzde yüz katılıyorum, insan kafasında başka birşey tasarlıyor sonra bambaşka bişeye tamam, işte bu diyebiliyor...Bende kafamdaki modelin çok çok dışında bir gelinlik beğendim...Herşey kısmet, bu tatlı telaşların keyfini çıkartmak gerek:))

Arkadaşım benden sana nacizane tavsiye, boleron üstüne olmamış açıkçası..Şık bir kıyafetin üzerine hırka giyinmiş gibi olmuş..Ama eğer zamanın varsa bolero yerine gelinliğinin kol kısmına dantel yaptır yarım kol hem çok açık olmaz hem de süper hoş durur :)

ben de aynı fikirdeyim. gelinliğin kolları gübürden olsa daha güzel olur diyorum. boleronun gelinliğin tüm güzelliğini kapattığını düsünüyorum. tabi secim senin yine

Benim gibi pişman olacaksın sen de.. İnsan olumsuz yorumlara üzülüyor çünkü ne kadar kendi çok beğense de herkes beğensin istiyor
Elbette bu imkansız..

Ben gerçek yorumumu yapacağım ama bazı arkadaşlar gibi heves kırmadan, üzmeden inşallah..
bindallın ve abiyen güzel ben olsam böyle kabarık düşünmezdim ama...
Bolerolar yerine dantelden kollar öneriyorum ben de çok daha güzel durur..
O abiyeye 1000 tl vermişsin kolları dantellerle kapattırmak pahalı gelmemeli bu durumda..
Tabiki herşeyden evvel senin beğenmen önemli, mutlulukla giy

Iyi geceler kizlar.

Gelinligimi aldigim yerden bayan dedi ön kismi ''drape'' (sanirim öyle deniliyor) oldugu icin cepkende ayni maldan fakat düz oldugu icin farkli durabilir dedi.

Dantel nasil olabilir acaba örnek fotograf ekleyebilirseniz sevinirim.

Evet zevkler tartisilmaz kizlar.

Ben hepsini begenerek ve kendimi icinde rahat hiss ederek aldim :)

Tabi sizler tarafindan begenilmemesi üzücü oldu ama yorumlariniz icin cok tesekkür ederim.

Darisi tüm evlenecek olanlarin basina insaAllah.

Hiç yorumlarımıza üzülme darılma sakın ola herkes düğününde şık olmak beğenilmek ister hani bizden sana tavsiye onlar eğer zamanın varsa ekleyeceğim resimlere bir bak götür gelinlikçine böyle yapılır mı de..Benim de önleri drape olacak muhtemelen bel kısmı ama kolları çook güzel dantel yapabilirler ya da yaptırabilirler. Özellikle ingiltere prensesinin gelinliği benim çok hoşuma gitmişti çok hoş sade ve şık :))

Eklentiler

• $birnbaum_bullock_isabella_fshl.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $elit 2011-2012 model bolerosu dantel moda elit gelinlik modelleri.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $images.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $royal-wedding-ap110429134361_xl.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 27
İlk iki resimdeki gibi boleronu dantelden bile yaptırabilirsin bunlar sana fikir olsun :)

Cok tesekkür ederim.
Yalniz ben yurt disindayim.
Dügünden 1 hafta önce türkiyede olacagim.
1 hafta icinde yetistirebilirmiler?

Bir de nisanligida görmüstün sen degil mi?
Arka kuyrugunu aldirsam.
Ön tarafta da dantel olan yeri de saten yani elbisenin asil kumasindan yapsalar belki daha sade olur dimi?

Ama zaman yeter mi bilmiyorum.
Gelinlikcimi aradim ama ulasamadim.
Belki de yabanci numara oldugu icin kaldirmiyor.
Internet sayflari da yok facebookta yok napicami sasirdim :)

Üzülmemek elde degil.
O kadar hevesle heyecanla gidip begeniyor aliyorsun bir kötü yorum bile yetiyor hayallerin suya düsmesine :)

Gelinlikcim benim gelinligimin asil bir durusu oldugunu söylemisti.
Canli hali belki fotografta kinden de daha hostur bilemiyorum :)

Bir de ben nisanimda sade bir elbise giymistim.
Icimde kalmisti o yüzden kina gecemde daha abartili ve kabarik bir elbise giymek istedim.
Gelinligim o nisanlikdan saha sade evet ama bunu da bilerek öyle aldim :)
Aslinda abartiyi pek sevmiyorum.

Ama nisanlikta zaman yeterse o tarz bir degisiklik yaptirabilirmiyim acaba sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…