- 17 Mayıs 2011
- 48
- 16
- 98
- Konu Sahibi yazbitmesin
merhaba kızlar,
ben gelinliğimi hazır aldım, 38 bedenini denemiştim ama bol geldiği için 36 bedenini sipariş ettik, bugün provaya gittim eteğin uzunluğu ayarlansın, başka bir sorun fln var mı diye bakmak için. Gelinliğin için saten, giyerken tenime değdiği için tutuyor, yani rahatça aşağı kaymıyor (tepeden giyilen bir gelinlik, keşke alttan giyilebilse ama o mümkün değil
).
havalar çok sıcak, içeride deli gibi klima çalışıyordu ama önceden terlediğim için klimanın pek bir faydası olmadı.
benim merak ettiğim, bu durumda gelinliği rahatça giymenin kolay bir yolu var mıdır? saç makyaj gelinlik giyme bir araya gelince nasıl halledicem bilemiyorum, saç bozulur mu hangisini önce yapsam iyi olur, gelinliği hangi aşamada giysem, şimdiden onun derdine düştüm![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
aklıma gelen en mantıklı yol gelinliğimi giymeden önce bol bol pudralanmak (iç çamaşırı giymicem gelinliğin içine, kendinden çamaşırı var gibi çünkü) bi işe yarar mı dersiniz? gelinliğimin bi kaç yerinde düzeltme olacak, 10-15 gün sonra tekrar gidicem provaya, pudra işini o zaman denicem :)
özellikle giyme meselesini düşündükçe bunalıyorum resmen
sizin aklınıza gelen veya bildiğiniz başka bir yol var mı?
ben gelinliğimi hazır aldım, 38 bedenini denemiştim ama bol geldiği için 36 bedenini sipariş ettik, bugün provaya gittim eteğin uzunluğu ayarlansın, başka bir sorun fln var mı diye bakmak için. Gelinliğin için saten, giyerken tenime değdiği için tutuyor, yani rahatça aşağı kaymıyor (tepeden giyilen bir gelinlik, keşke alttan giyilebilse ama o mümkün değil
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
havalar çok sıcak, içeride deli gibi klima çalışıyordu ama önceden terlediğim için klimanın pek bir faydası olmadı.
benim merak ettiğim, bu durumda gelinliği rahatça giymenin kolay bir yolu var mıdır? saç makyaj gelinlik giyme bir araya gelince nasıl halledicem bilemiyorum, saç bozulur mu hangisini önce yapsam iyi olur, gelinliği hangi aşamada giysem, şimdiden onun derdine düştüm
aklıma gelen en mantıklı yol gelinliğimi giymeden önce bol bol pudralanmak (iç çamaşırı giymicem gelinliğin içine, kendinden çamaşırı var gibi çünkü) bi işe yarar mı dersiniz? gelinliğimin bi kaç yerinde düzeltme olacak, 10-15 gün sonra tekrar gidicem provaya, pudra işini o zaman denicem :)
özellikle giyme meselesini düşündükçe bunalıyorum resmen