Gelinliği alana kına elbisesi bedava :)

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
Arkadaşlar merhaba en özel, en mutlu günümde çok severek, beğenerek giydiğim gelinliğimi satıyorum kına elbisesini yanında hediye olarak göndereceğim Gelinliğimi 1800TL ye almıştım şimdi 550TL gibi bir fiyat düşünüyorum kına elbisesini 300TLye almıştım onun için herhangi bir ücret talep etmiyorum düğün zamanı oldukça masraflı bir dönem oluyor yeterki sevenler mutlu olsun kına elbisesi hediyem olucaktır Rabbim tüm sevenleri sevdiğine kavuştursun inşallah

Eklentiler

• i.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 203
  • k.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 221
  • l.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 247
izmire gidicek gelinlik. ablam için bakıyorum. peki pazarlik payı varmı izmire yollamak için kargoyu üstleniyor musunuz . en son ne kadar olur. teşekkür ederim .

izmire gidicek gelinlik. ablam için bakıyorum. peki pazarlik payı varmı izmire yollamak için kargoyu üstleniyor musunuz . en son ne kadar olur. teşekkür ederim .
Mesajını yeni gördüm canım 400 tlye bırakırım ama kargo size ait olur izmir Aliağa'da oturuyordum bende yeni tayinim çıktı Edirneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…