Merhaba Arkadaşlar bir projem var sizinle paylaşmak istiyorum..
Bende evlilik hazırlığında olan biriyim.. Aynı zamanda bilgisayar işleriyle uğraşıyorum..
Gelinlere özel bir site kurmak istiyorum.. Bu sitede düğün öncesi arayıpda bulamadıklarınız..
gelin çiceği, renkli kuşaklar,el yapımı gelin taçları,kına sepetleri, kınalıklar, ve bir çok el yapımı ürün bulunacak. ve kredi kartıyla satın alabileceksiniz.
Ne dersiniz.? İhtiyaçları karşılar mı? tutar mı bu site .. bizim gibi kıllar ilgilenir mi?
Lütfenn nolurr.. fikirlerinizi paylaşın.. site ismi için fikirlerinizi almak isitiyorum.. (
konuya hiç cevap verilmemiş sanırım ama bence kesinlikle tutar hatta kk yetkilileri ile görüşüp bu sitede de reklam verebilirsin çok başarılı olur. hatta ilk müşterilerinden biri bile olabilirim :)
Arayıp da bulamadığımız şey aslında bu... Keşke şimdiye kadar yapsaydın, ben hiç çıkmazdım ama telaşım hayırlısı ile bitiyor haftaya artık :)
Dediğim gibi bence kesinlikle tutar. Orada burada adam gibi bir içeriği olmayan, reklam içerikli sitelerden bunaldık.
Konuyu yeni gördüm, şimdiye kadar başlamadıysan bir an önce başla derim süper bi fikir olmuş ve gerçekten çok işlevsel bi şey olur, tam kızların aradığı şey isim olarak aklıma gelinburaya.com geldi bilmiyorum daha önce bu adla birisi bi site açtı mı ama güzel uyar diye düşündüm
Bu zamana kadar neden orada oturdun ki???? Haydi kalk ve bu muhteşem fikrini hemen hayata geçir. Çok fena tutar bu fikir. Geleceğin milyoneri olabilirsin Tamam abartmıyım ama çok iyi fikir gerçekten hemen başla. Yarım kalan eksiklerimide senden alırım süper olur canım