gelininin dedikodusunu yapan komşu

Nazikce uyardin anlamiyorsa.

Ozaman acik acik soyliceksin yaninda konusma hoslanmiyorum diye ..

bir olur iki olur.
Sonra patlardim ben galiba.
Cok cok yanlis yolda.
Yazik degilmi o kiza.
Kusura bakma teyze ama sorun sende diye baslardim

ahhh şu kayinvaldeler ne isterler gelinlerden oysaki onlarda bir zamanlar gencti onlarinda kayinvaldeleri oldu daha iyi anlamalari.lazim gelinleri ama nerdee ugrasicak baska iş bulamiyorlar cok var konudaki gibi teyze.bu tur teyzeler yuzunden cogunun yuvasi yikiliyor.Siz hic yorum yapmayin bu tip kisiler kendileri kotuler ama diz ufacik laf ettiniz mi onu evirip cevirip gelinine soyler sizinle arasini bozar.siz konuyu degistirin yada teyzeyi evinize kabul etmeyin musait degilim diyin cunku oglunun karisini kotuleyen insana ne kadar guvenebilirsiniz ki sizin arkanizdan.neler söyluyor kimbilir.

kendi kaynanası sefalet içinde öldü. mal kavgası yüzünden kocasının annesiyle görüşmesine izin vermedi. teyze çok varlıklı bu arada.
aslında tam korkulacak, uzak durulması gereken insan tipi ama ben de ağzımı açıp birşey diyemiyorum işte.

Bundan bi tane de Kayınvalidemin alt katında var. Kadın her gün sabah 32 dairelik apartmanı geziyor. Kimi uygun bulursa dalıyor içeri gelinini çekiştirmek için.
Tüm apartman yılmış vaziyette

BOYLE INSANDAN KORKMAK LAZIM YAŞI KAC OLURSA OLSUN KISKANCLIK FESATLIK VARSA İCİNDE KIMSENIN MUTLU OLMASINI ISTEMEZ.SIZ BENCE YAVAS YAVAS UZAKLASIN SOGUK DAVRANIN MUSAIT OLMADIGINIZI SOYLEYIN BIR SURE SONRA GELMEZ ZATEN.BU KAREKTERDEKI INSAN PARA SORUNUDA YOKSA GELININE BÜYÜ BILE YAPTIRIR ALLAH KORUSUN.

Hıc dinlemeyin bence duymayin onu başka bişeyler ilgilenin sıkılır zaten anlar.

Ev sahibim öyle, ilk yanına gittiğimde başladı gelinim şöyle gelinim böyle.. Daha beni tanımıyor bile doğru düzgün. Uzak duruyorum şimdi. Gelini için konuşan, bizim arkamızdan neler söyler

görüştüğün komşu benim kayınvalide olabilir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…