- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- Konu Sahibi afra tafra
Nazikce uyardin anlamiyorsa.
Ozaman acik acik soyliceksin yaninda konusma hoslanmiyorum diye ..
Ozaman acik acik soyliceksin yaninda konusma hoslanmiyorum diye ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa olur mu ?
kendi kizlari mukemmeldir.
onlar asla hata yapmazlar.
kizlarinin kv si cok kotudur hem.
kendi kaynanası sefalet içinde öldü. mal kavgası yüzünden kocasının annesiyle görüşmesine izin vermedi. teyze çok varlıklı bu arada.ahhh şu kayinvaldeler ne isterler gelinlerden oysaki onlarda bir zamanlar gencti onlarinda kayinvaldeleri oldu daha iyi anlamalari.lazim gelinleri ama nerdee ugrasicak baska iş bulamiyorlar cok var konudaki gibi teyze.bu tur teyzeler yuzunden cogunun yuvasi yikiliyor.Siz hic yorum yapmayin bu tip kisiler kendileri kotuler ama diz ufacik laf ettiniz mi onu evirip cevirip gelinine soyler sizinle arasini bozar.siz konuyu degistirin yada teyzeyi evinize kabul etmeyin musait degilim diyin cunku oglunun karisini kotuleyen insana ne kadar guvenebilirsiniz ki sizin arkanizdan.neler söyluyor kimbilir.
BOYLE INSANDAN KORKMAK LAZIM YAŞI KAC OLURSA OLSUN KISKANCLIK FESATLIK VARSA İCİNDE KIMSENIN MUTLU OLMASINI ISTEMEZ.SIZ BENCE YAVAS YAVAS UZAKLASIN SOGUK DAVRANIN MUSAIT OLMADIGINIZI SOYLEYIN BIR SURE SONRA GELMEZ ZATEN.BU KAREKTERDEKI INSAN PARA SORUNUDA YOKSA GELININE BÜYÜ BILE YAPTIRIR ALLAH KORUSUN.kendi kaynanası sefalet içinde öldü. mal kavgası yüzünden kocasının annesiyle görüşmesine izin vermedi. teyze çok varlıklı bu arada.
aslında tam korkulacak, uzak durulması gereken insan tipi ama ben de ağzımı açıp birşey diyemiyorum işte.
Hıc dinlemeyin bence duymayin onu başka bişeyler ilgilenin sıkılır zaten anlar.kızlar benim bir komşum var. . genel olarak severim ama kötü bir huyu var. bana sürekli gelinini kötüler. gelini de tanırım iyi hoş, sevecen, gayet saygılı bir insan. ev içinde nasıl olduklarını bilemem ama dışarıdan gayet iyi bir insan profili çiziyor. zaten konu gelinin vasıfları değil, kaynanasının onu sürekli bana kötülemesi. bir kaç olayda nazikçe, kırmadan gelinin haklı olduğunu söyledim. bu kez kendini haklı çıkarmak için daha da anlatmaya başladı. her konuda kendi oğlunu temize çıkarıp kızcağızı yerin dibine sokar. klasik kaynana hareketleri ama ben bunları bana anlatmasından çok rahatsızım. konuyu kapatma çabalarım da işe yaramıyor. onu dinleyerek de kendimi gelin dayanışması kulübüne (onu ben uydurdum) ihanet etmiş gibi hissediyorum. ne yapsam da kaynanatör teyzeyi sustursam?
kızlar benim bir komşum var. . genel olarak severim ama kötü bir huyu var. bana sürekli gelinini kötüler. gelini de tanırım iyi hoş, sevecen, gayet saygılı bir insan. ev içinde nasıl olduklarını bilemem ama dışarıdan gayet iyi bir insan profili çiziyor. zaten konu gelinin vasıfları değil, kaynanasının onu sürekli bana kötülemesi. bir kaç olayda nazikçe, kırmadan gelinin haklı olduğunu söyledim. bu kez kendini haklı çıkarmak için daha da anlatmaya başladı. her konuda kendi oğlunu temize çıkarıp kızcağızı yerin dibine sokar. klasik kaynana hareketleri ama ben bunları bana anlatmasından çok rahatsızım. konuyu kapatma çabalarım da işe yaramıyor. onu dinleyerek de kendimi gelin dayanışması kulübüne (onu ben uydurdum) ihanet etmiş gibi hissediyorum. ne yapsam da kaynanatör teyzeyi sustursam?