• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinimize çeyiz hediyesi gödermek istiyorum..

jalesel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
456
3
296
43
Siirt
kardeşimle eşi temmuz sonunda evleniyorlar..eşyalrını evi falan hep kendileri ayarladı bende ona beni hatırlayabileceği bi ceyız hediyesı almak istıyorum..cok kosturdular..maddi olarak cok iyi durumdalar zaten ama ben yınede ablası olarak ne alabilirim..onlara sordum herseyımız var saol dediler kıbarlıkla ama ne bilim içimden geldi..ama cok kararsızım sızce ne olabilir..

Güzel bir tablo olabilir, bir biblo,duvar objesi vs.. her baktıklarında sizi hatırlatıcak şeyler bunlar.

gitti gidiyorda satılan saatler warya aynalı kelebekli filan onlar benm cok hosuma gidıo o olabilir bence..yada salonlarının rengine gore bi çiçek

Son düzenleme:
Mobilyasına uygun aksesuarlar olabilir.Aydınlatmalı aksesuarlar özellikle.

güzel bir yatak örtüsü olabilir süslü bişi.aksesuarda olabilir.

Son düzenleme:
cay seti aldım arkadaslar.gunluk kullandıkca hatırlarlar beni :))omurluk bişi..kendi ceyizinde de vardır ama benimkide gunluk kullanır...burdakı dekortıf urunlerde pek cesit yoktu ne yazıkki..yatak ortusude guzel fikirmiş..guzel bişi bulursam yıne alırım..
evlerı için cok kosturuyorlar..elimdende pek bişi gelmio uzaktayım..inşallah begenır..begenmese bile beni kırmaz zaten olumunekankayizsmile

jumboda çok şık kahve takımalrı var capicino..çok zarifler..3ve 2 katlık servislikler var..harikalar

Back
X