gelinimiz. Siz olasaniZ ?

abi anne görümce damat hepsi aynı evde mi yaşıyor bende anlamadım, siz de evlisiniz galiba. yengeniz dediğiniz de abinizin eşi heralde. abiniz birşey demiyormu karısına filan ??

ben bir cok seyi anlamadim. Konuyu anlatsaniz ona göre bizde yorum yapariz... Laf söylüyor derken ne laf söylüyor?
Birlikte mi yasiyor annenizle?

konu yokki ortada nasıl bulalım veya yorum yapalım biraz daha açıklama yapsaydın keşke

Annen neden iki laf etmiyor? Oturup aglamakla daha da yuz veriyor boyle bir geline.

:) bi anda yazma karari alinca gercekten bilmece gibi olmus.
soyle anlatayim kiskanlik olayini. Ben bekarken hic bi sorunumuz yoktu. Yani arada yine kususmeler oluyordu anneme yaptiklarindan dolayi ama evlendikten sonra direkt ben odakli sorunlar oldu. Ceyiz alirken ben buna ceyizlerimi gosteriyordum boyle hic ilgilenmedi bende aramiz iyi ya kendimce takildim niye el gibi duruon baksana diye. Buna kustu mesajlar atti artik hayatimda yoksun vs diye. Sonra yine kardes hatrina konustuk tabi. Sonra benim bebegim oldu bu seferde annem benim bebegimle onunkini ayiriyor moduna girdi ki annem onlara daha ilgili acik acik soyler. Ama iste o oyle gormek istiyor. Simdi de ev aldik biz. Bize geldiler. Anneme laf sokmus bizdeyken. Annem agladi bana anlatti. Bende ertesi gun ordayken bununla ilgili birsey soyledim gelinde vardi tabi hemen anladi ona dedigimi. Ben gidince anneme catmis yine. Oyle olaylar olmus iste esyalarini felan toplamis. Gidicem diye. O istiyor ki ben onlara herseyi soylemesin.

Kiskanmasini gerektircek hic birseyim yok aslinda. Maddi olarak felan bizden cok cok ustunler yani onu kiskansa diycem. Sanirim annemin ilgisini felan kiskaniyor

tartışma konularınız ne bilmiyorum ama annenizi ağlatmaya hakkı yok, abiniz bişey demiyor mu, kıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…