gelinimiz, ben ve tuhaf düşünceler...

evet dramaik hale getirmeye ne kadar çabalasa da ben kendi duygularımı unutmayayım manüple olmayayım. kıskançlık olabilirdi belki ama eğer doktorlar bana sizin kesinlikle çocuğunuz olmayacak deselerdi. şu anda olmama gibi bir durum olmadığı gibi zaten 3 kere hamile kaldım. eşim de varikosel ameliyat oldu ,hamileliğimde ben de kan sulandırıcı iğne kullanıcam. inşallah eşim kendini toparlayıp çalışmalara başladığımızda Rabbim de nasip ederse olacak evladımız. bunu unutmayayım sanki hiç bir zaman çocuğum olmayacak psikolojisine girmeyeyim
3 tüp bebek tedavisi sonrası olan cocuguma bir kardes dusunuyorum bende
etrafımdakı herkez bana bu tarz muamele edıyor
ama sor bana ınankı umurumda degıl
olacagına ınaıyorum ve suanda korunuyorum kımse buna ınanmasada :)
takma cok

Aferdersiniz de gelininiz sizi her zaman çağırmak zorunda mı??? Bu ne kapris bu ne düşünce yaaa... Aynısını siz yaptınız mı da bekliyorsunuz. O kız eve gelin geldi diye sizin hizmetçiniz olmak zorunda değil....

xpreiaZ nın konusunda beni her zaman çağırsınlar diye ne bir cümle ne de kelime mevcut. Alıntıladığınız mesajı yeniden okuyun isterseniz. Yengem bana hizmet etsin de dememiş. Okumak yetmiyor sadece okuduğunu doğru anlamak da lazım.

seni kışkırtmaya çalışıyor onu kıskandığını ima ediyor

kendini bir nimetten sayan tek vasfı anneliği olan kadın modeli

Babanızı çağırma hususunda bir şey diyemeyeceğim onda düşünememiştir kötü niyetli olmayabilir çünkü siz deyince çağırmışlar hem suçun büyüğü abinizde.
Ama bebek konusunda açık ve net sizinle rekabet içinde şu anda size nisbet yaptığını düşünüyorum. Demek ki sizi başka konularda kıskanıyor ve çekemiyor ki kendinin üstün olduğu bu durumu gözünüze sokarak egosunu tatmin ediyor. Hiçbir karşılık vermeyin, hiç bir şey yokmuş gibi davranın umursamadığınızı görünce o da bırakacaktır.Bir şey söyleseniz siz suçlu olursunuz.

resmen etki-tepki olacak..
nasıl davranman grektigini bilmiyorum bende olsam saçma saçma davranırdırm kesin..

Yengeniz annelikten hiç bahsetmesin,bir annenin evladını kaybetmesinin ne kadar acı olabileceğini bile tahmin edemeyecek kadar annelikten uzak,siz elinizde olmadan 3 düşük yapmışsınız,hareketlerine ve sözlerine dikkat etmesi gerekirken fltnelik peşinde,hiç dert etmeyin benimde bebeğim olmıcakmı derken başarısız iki tüp bebek sonrasında yaklaşık 1,5 sene sonra doğal yolla hamile kaldım kızım oldu 22 aylık şu an her şeyin vakti zamanı var,Allah bilir zamanını,verdimide en iyisini verir,

Yengeniz annelikten hiç bahsetmesin,bir annenin evladını kaybetmesinin ne kadar acı olabileceğini bile tahmin edemeyecek kadar annelikten uzak,siz elinizde olmadan 3 düşük yapmışsınız,hareketlerine ve sözlerine dikkat etmesi gerekirken fltnelik peşinde,hiç dert etmeyin benimde bebeğim olmıcakmı derken başarısız iki tüp bebek sonrasında yaklaşık 1,5 sene sonra doğal yolla hamile kaldım kızım oldu 22 aylık şu an her şeyin vakti zamanı var,Allah bilir zamanını,verdimide en iyisini verir,

bence yengen biraz bencillik yapıyor. asıl onun cekınmesı lazım bak gorumcem 3 düşük yaptı ben 2.ye hamileyim acaba uzuluyor mudur ki cok bahsetmesem yanında bebekten diye düşünmesi lazım.
ayıp bir şey.
insallah saglıkla sıhhatle dogurur bebegenı..
yeğen melektir siz neden kıskanasınız? ben ablamın bebeğini kendi bebeğim gibi severm.

Hiçbir zaman samimi olamaya gelmez. Ne yazikki biz inancı olan insanlarız şeytan araya bir vesvese veriyor sonra düşün dur.
Allah herkesin niyetine göre verirmis. Bugünün yarını var. Eger yengen seni kıskandırmaya çalışıyorumsa bu oyunlar dönüp dolaşıp ayağına dolanır.

Yengenizden beklentiniz cok fazla. Karakteri boyle, belli. Sacma salak davrandiginda sasirmamalisiniz. Bayramdan bayrama gorusun yeter.

gereksiz samimiyete girme belli ki kendini bilmeden sonradan görme. çocuk sahibi olabilmekle hava attıgını zannediyor.

babanı çağırması düşüncesizlik olabilir orada abartmışsın , sonuçta kendi ailesini çağırdı diye kayınpederini çağırmak zorunda değil.. 1 hafta yalnız kalmak ciddi birşey değil ki koskoca adam kendine bakamıyor mu. ama en son söylediği hoş değil.
babam daha doğrusu aileme olan davranışlarının üzerinde burda çok bahsetmediğim için hak vermeyebilirsiniz. ama sinsilik yapmak durduk yere tavır yapıyormuş gibi olmamak için ve de o anda abim de yanımımızdaydı o da babamı çağırmadı ben de çağıracak olan kişinin yengem değil abim olması gerektiğini düşündüğüm için aradım abimi. yani yengeme de arayıp söylerdim kırıldım diye ama birincil sorumluyu abim olarak düşündüğümden abimi aradım. her zaman açık sözlü olmaktan yana olduğum için de içimden kırılıp büyüteceğime söyleyeyim belki düşünememişlerdir düşünsünler bundan sonra dedim. bir de gerçekten aileme olan tavrını bilmiyorsunuz. ben yaşadığım yere çağırdım iftara benm ailemi ve onları. yengem "durduk yere iş çıkardın başına" dedi sessizce. "aşk olsun hep birlikte iftar yapıcaz ramazan birlikte kalabalık ile daha güzel ben bunu iş olarak görmüyorum ki" dedim buna bile bozuldu.
abim biz ordayken bizi sahura çağırdı. yengem suratını astı bir karış evde hiçbir malzeme yok annenlerin dolaptan al o zaman bişeyler dedi. daha bunun gibi bir milyon şey var ama bundan sonra aileme olan davranışlarına(her ikisinin de) karışmayacağım onlar bir şekilde idare ediyorlar ben işin içine girince daha olumsuz hava esiyor...

Yengenizden beklentiniz cok fazla. Karakteri boyle, belli. Sacma salak davrandiginda sasirmamalisiniz. Bayramdan bayrama gorusun yeter.
yeğenim olana kadar zaten oturup bir saat muhabbet etmişliğimiz yoktu. konuşacak konu bulamıyorduk birlikte. ne yemekten anlar, ne bir hobisi var ,ne çalışıyor. yani oturduğumuz zaman ya dedikodu yapacağız kii içim sıkılıyor dedikodulu ortamlarda yada abim de yanımızda olacak ki sohbet edebilelim. yeğenim olduktan sonra konumuz da her zaman yeğenim oldu

Babanızı çağırma hususunda bir şey diyemeyeceğim onda düşünememiştir kötü niyetli olmayabilir çünkü siz deyince çağırmışlar hem suçun büyüğü abinizde.
Ama bebek konusunda açık ve net sizinle rekabet içinde şu anda size nisbet yaptığını düşünüyorum. Demek ki sizi başka konularda kıskanıyor ve çekemiyor ki kendinin üstün olduğu bu durumu gözünüze sokarak egosunu tatmin ediyor. Hiçbir karşılık vermeyin, hiç bir şey yokmuş gibi davranın umursamadığınızı görünce o da bırakacaktır.Bir şey söyleseniz siz suçlu olursunuz.
gerçekten buraya yazana kadar kendimden şüpheye düştüm duygularımı istediği yöne çekmeyi nasıl başarmış şaşırıyorum. oturup ağladım kaç kere gözyaşlarım durduk yere döküldü patır patır. kendimden utandım yoksa kıskanıyor muyum diye. oysa ortada hiçbir kıskançlık duygum yokken kıskanıyormuşum gibi davranılması bu kadar zoruma gitmiş. menapoza girmiş bir insan değilim daha evleneli 2 sene oldu 10 yıllık evli bile değilim ki umutsuzluğa düşeyim. ve ne aşılama ne tüp bebek ne pgt yöntemi henüz adam akıllı hiçbir tedavi olmadan 3 kere gebe kalabildim çok şükür. düşüklerim çok erken oldu kromozol bozukluk olduğunu düşünüyordu doktorlar. bir o test sonucu kaldı. ki bunlar için bile tıp çok gelişmiş. inşallah Rabbim nasip ettiği zaman olacak ve ben evlenene kadar kesinlikle 3 sene çocuk düşünmüyorum diyordum.demek ki bunları yaşayacağımız vamış ki evlendikten 2 ay sonra çocuk kararı verdik eşimle. ama bir taraftan da kalbim çok temizmiş diyorum 3 sene istemiyorum diyordum inşallah 3-6 ay sonra eşimin değerleri topalar da sağlıklı bir gebelik olursa 3 senenin sonunda kavuşmuş olucam miniğime :)

gerçekten buraya yazana kadar kendimden şüpheye düştüm duygularımı istediği yöne çekmeyi nasıl başarmış şaşırıyorum. oturup ağladım kaç kere gözyaşlarım durduk yere döküldü patır patır. kendimden utandım yoksa kıskanıyor muyum diye. oysa ortada hiçbir kıskançlık duygum yokken kıskanıyormuşum gibi davranılması bu kadar zoruma gitmiş. menapoza girmiş bir insan değilim daha evleneli 2 sene oldu 10 yıllık evli bile değilim ki umutsuzluğa düşeyim. ve ne aşılama ne tüp bebek ne pgt yöntemi henüz adam akıllı hiçbir tedavi olmadan 3 kere gebe kalabildim çok şükür. düşüklerim çok erken oldu kromozol bozukluk olduğunu düşünüyordu doktorlar. bir o test sonucu kaldı. ki bunlar için bile tıp çok gelişmiş. inşallah Rabbim nasip ettiği zaman olacak ve ben evlenene kadar kesinlikle 3 sene çocuk düşünmüyorum diyordum.demek ki bunları yaşayacağımız vamış ki evlendikten 2 ay sonra çocuk kararı verdik eşimle. ama bir taraftan da kalbim çok temizmiş diyorum 3 sene istemiyorum diyordum inşallah 3-6 ay sonra eşimin değerleri topalar da sağlıklı bir gebelik olursa 3 senenin sonunda kavuşmuş olucam miniğime :)

seni çok iyi anlıyorum canım
hamile kalabiliyorsun ne güzel düşük olması üzücü bunlar için tıp ta genetik bölümünde kan pıhtılaşma bozukluğu için testler yapılıyor onlardan yaptır..Trombofili paneli testi. Annede pıhtılaşma bozuklugu oldugunda bebeğe yeterli kan akışı olamıyor bebekler gelişemeyip düşüyor.. Benim iki kaybım oldu 3. iğne kullandım şükür bebeğim sağlıkla doğdu..
3.5 yıl benim için çok zor geçti saçma laflar imalar acıyan gözlerle bakanlar patavatsız düşüncesiz insanlar ... bunları değiştiremezsin maalesef.. Takma kafana diyemem etrafında bunlar oldukça takmamamn imkansız..

seni çok iyi anlıyorum canım
hamile kalabiliyorsun ne güzel düşük olması üzücü bunlar için tıp ta genetik bölümünde kan pıhtılaşma bozukluğu için testler yapılıyor onlardan yaptır..Trombofili paneli testi. Annede pıhtılaşma bozuklugu oldugunda bebeğe yeterli kan akışı olamıyor bebekler gelişemeyip düşüyor.. Benim iki kaybım oldu 3. iğne kullandım şükür bebeğim sağlıkla doğdu..
3.5 yıl benim için çok zor geçti saçma laflar imalar acıyan gözlerle bakanlar patavatsız düşüncesiz insanlar ... bunları değiştiremezsin maalesef.. Takma kafana diyemem etrafında bunlar oldukça takmamamn imkansız..
yaptırdım cnm bu testleri daha birçok testi sende de varsa bilirsin mthfr c677t heterozigot çıktı sadece. doktorlar bunun pıhtılaşma bozukluğu yapmadığını düşüklerin bundan kaynaklanmadığını söyledi. kromozomal bozukluk olduğunu düşündüler. varikosel de dna hasarı yapıyormuş spermlerde o yüzden eşim varikosel ameliyatı oldu yeni. 3-6 ayda inşallah değerleri düzelirse yeniden denmeye başlaycağız. ama ne olur ne olmaz diye yine de kan sulandırıcı iğne kullanıcam. en son düşüğümde coraspin kullanmıştım ama iğne ilk olacak. bir tek karyotip analiz sonuçlarımız kaldı 2 ay önce kan verdik ama hala çıkmadı sonuçlar malesef.10 güne çıkar dedi laboratuvarı aradığımda bugün. eğer inşallah onlar da temiz çıkarsa çok ümitliyim3-6 ay sonrası için.

abinde az degilmiş
hadi yengen el de:KK62:
evet kesinlikle aileme olan davranışlarında birincil hatalı abim. yengemle ne kadar yakın da olsam zaten sonuçta o yapmak zorunda değil diye düşündüğümden abimi arayıp sitem ettim. ama bir daha da karışmam ben. maddi manevi kullanıyorlar annemi babamı ama ben araya girince daha soğukluk oluyor. ailemde torunlarını gördükçe mutlu oluyorlar yaptıkları gözlerine gelmiyor. kendi ilişkilerini kendileri belirlesinler ben sorun çıkarmayayım bundan sonra. 25 sene ikimizi de beslediler büyüttüler okuttular eğittiler mesleklerimizi elimize verdiler. bundan sonra kendi yağlarında kavrulmaları gerekirken abimin daha yiyeceği varmış. anne baba kıyamıyor demekki benim bundan sonra karışmamam en doğrusu olacak.

Nooo.Sen onu kıskanmıyorsun şekerim.O seni kıskanıyor.Nokta.

yaptırdım cnm bu testleri daha birçok testi sende de varsa bilirsin mthfr c677t heterozigot çıktı sadece. doktorlar bunun pıhtılaşma bozukluğu yapmadığını düşüklerin bundan kaynaklanmadığını söyledi. kromozomal bozukluk olduğunu düşündüler. varikosel de dna hasarı yapıyormuş spermlerde o yüzden eşim varikosel ameliyatı oldu yeni. 3-6 ayda inşallah değerleri düzelirse yeniden denmeye başlaycağız. ama ne olur ne olmaz diye yine de kan sulandırıcı iğne kullanıcam. en son düşüğümde coraspin kullanmıştım ama iğne ilk olacak. bir tek karyotip analiz sonuçlarımız kaldı 2 ay önce kan verdik ama hala çıkmadı sonuçlar malesef.10 güne çıkar dedi laboratuvarı aradığımda bugün. eğer inşallah onlar da temiz çıkarsa çok ümitliyim3-6 ay sonrası için.

olur canım inşallah rabbim verir
hayırlı sağlıklı bir evladın olsunda zaman hiç önemli değil varsın geç olsun

X