gelinimiz, ben ve tuhaf düşünceler...

ah bu yengeler hep haklı benim yengemde akıllara zarar bir kişilik. ve çevresinde ki herkese sürekli beni kötülüyor. en ufak bir şeyde arkadaşlarıma sordum beni haklı buldular neden böyle yaptın, neden böyle dedin diyor :) başvurduğum kpss ve memurluklar bile sorun oldu. ona haber vermiyormuşum sinsiymişim diye. feyste foto paylaşmalarım bile battı ona. fotoşoplu güzelmişim diye :) en son dedim ki ALLAH gönlüne göre versin canım diye. verdiği cevap: veriyor zaten :))

(( abimin onu gerçekten maddi manevi mutlu ettiği açık. evleri ve arabaları var ve maddi durumları benden daha iyi. rabbim evlerine bereket versin inş. ayrıca sonuçta benim abimin yuvasının neden kötü olmasını isteyebilirim ki??? ben eşimden ayrıldım ve maddi manevi hiç bir gücüm yok ya bana laf söylüyor. veriyor zaten diye ( ))

bak bir arkadaş demiş ablan değil sonuçta mesafeli ol diye... evet onların kötülüğünü isteyemezsin, sonuçta ucu abine dayanıyor ama salla gitsin. rabbim inş sağlıkla ve huzurla evladınızı nasip eder. rabbim her şeyi, herkesin kendisine versin inş...

Yengen seni kıskanıyor açık ve nett uzak dur bacımm.. gez eğlen çocuk zamanı gelince olur kucağında merak etme .. ama yengeden uzak dur..

Hayattaki tek basarisi saglikli cocuklar dogurmak olan bir insandan daha nitelikli dusunceler beklemeyin.
Ona gore tabi ki hayat gayesi dogurmak olacak, baska neye yaramis ki?

ya inanın 3.5 senedir evliler yanında yanlış anlamasın diye bir kere eğitim konusunu açmadım , ezmek istesem ezeceğim o kadar şey varken kalbi kırılır yanlış anlar diye hiç kırılacağı konulara girmedim. bir taraftan da diyoum ki böyle bir konuda nispet yapacak cesareti nasıl bulabiliyor? 3 düşüğüm var benim ve 2 si onun şu anda olduğu haftadan ileriydi. Allah korusun ama hiç bu aklından geçmiyor mu acaba?

canım, yengesinin kayınpederini yemeğe davet etmesi neden hizmetçilik olsun. hatırdır bu. ne var ki bi tabak fazladan koyacak sofraya. ayrıca ömürlük değil 10 günlük süreçte 2 - 3 kez :)

hemen birde eşini aramışsınız huzur bozdunuz noldu rahatladınız mı??

eşi dediğiniz kişi abisi ve yengesini çekiştirmemiş. kahırlanmış babamı yemeğe alabilirsiniz diye. bazen insan kendini güçsüz hissedip kahır yapmak isteyebiliyor. neden hemen fesatlık diye yapıştırıyorsunuz ki? size hiç olmadı mı? kahırlanmak, nazlanmak...

düşünüyorum da
neden ısrarla daha sonrasını sormadınız ha elbette onlarda sızle ılgılenmemısler ama onlar bellı kı sızın kıskandıgınızı dusunuyorlar kı kıskanabılırsınızde bende zor cocuk sahıbı oldum bılırım , ama bunu ınadın ınadına gostermeye gerek yok
neden kalkıp gıdıyorsunuz bu mevzular acıldıgında?

hakkaten akıllara zararmış yengeniz çok sinir oldum şu anda ona da!! nerden buluyorlar bu kadar büyük konuşacak cesareti çok merak ediyorum!

hakkaten akıllara zararmış yengeniz çok sinir oldum şu anda ona da!! nerden buluyorlar bu kadar büyük konuşacak cesareti çok merak ediyorum!
en kötüsü de ne biliyor musun? yeğenimi göstermemekle cezalandırıyor beni

açıkçası babanızı çağırma olayında beklentiye girmeyi, abiyi arayıp sitem etmeyi falan haksız buldum. ama çocuk konusunda tepeden tırnağa yengeniz haksız. annelikten başka vasfı olamayacak kadınlar için bir numara sloganları atmış kendince..

kalkıp gitmekle hata yaptığımı anladım. ama dediğim gibi komşulrım diyo ki görümcen ne yaptı diyene kadar zaten öyle bir durum olmadı. o zamana kadar aklımdan dahi geçmedi öyle bir düşünce. hatta benim yaşıt kuzenlerim var kendimle çok sevdiğim. hep derdim ki yengeme "birlikte aynı zamanlarda çocuk yapalım kaçıncıya denk gelirse artık kardeş gibi büyürler ben çok seviyorum yaşıt kuzenlerimle zaman geçirmeyi". işte komşu muhabbetine kadar kafamdan geçen eşimin ameliyat oluşu ve üstünden 6 ay sonra olsa benm hamileliğim de yetişirim 6 ay olmuş olur aralarında yine kardeş olurlar birbirlerine falandı. pedagogun kitaplarını verirken de oku da geri verirsin bir ara diye belirttim kendi çocuğum için de okumak isteyeceğimden. yani benim çocuğum olmuyor diye bir düşünce kafamda yoktu.

ama o cümlesinden sonra sanki her çocuk konusu açıldığında benim tepkime bakacakmış gibi geldi ,ona sinirlenip çıktım yanından. ki tepkime mutlaka bakmıştır keşke çıkmasaydım

bundan sonra cıkma ıste
yengenede sık sık yenge banada dua et benımde mınısım hemencık gelsın de.
yanı olayı dramatık hale getırme

buarad ayemek konusunda haklısın 10 gun ınsan evdekı yemekten bır tabak ayıramaz mı? haklısın

en kötüsü de ne biliyor musun? yeğenimi göstermemekle cezalandırıyor beni

ama yengenin olduğu kadar abinin evi abinin çocuğu abim de mi sana karşı tavırlı? abi ben geliyorum yeğenimi özledim deyin gidin. kanlı bıçaklı olsam yengemle yine gider kapıda biterim yeğenimi görücem diye. müsaitse evde göreyim değilse alır dışarı çıkarırım hiç önemli değil, uyuyosa da uyanınca haber vermesini söylerim

Kadın seni çekemiyor, kıskanıyor. Aklınca da seni kıskandırmaya çalışıyor. Daha az görüş, takma. Takılcak bi insan olmadığını bil sadece. Sen de bi sorun yok bence. Allahım da hayırlı bi bebecik nasip etsin sana inşallah tez zamanda :)

yenge hanımın becerebildiği tek şey bu olduğu için böyle konuşuyor.
aldırmayın sizde diğer alanlardaki başarınızı göze sokun.

ben sokmasam da zaten her halim hareketim gözüne batıyor onun. eşim bana saat almıştı o gün, saati farketti "yeni mi kaça aldın yine "diye sordu. fiyatını bilmeme rağmen söylemek istemedim eşimin hediyesi bilmiyorum ben dedim. eşime geldi "xpreia nın bekarlık saatleri 500den aşağı değildi kaça aldın sen bunu kıyıp da bin lira verecek değilsin" dedi. eşimde o civar dedi net bişey söylemedi .saati kolumdan çıkardı götürdü abime gösterdi kaç lira bu ne kadar eder diye. abimde ne bileyim dedi verdi geri. pırlanta yüzüğüm için hala" götürüp o yüzüğe o kadar para mı verdiniz "diye söyler kii fiyatını da öğrenene kadar defalarca sordu ben gidip gösterip söylemedim.

yengeciğiniz kıskançlıktan çatlıyor canım, sende bir sorun yok rahat ol.

bu cahil kadından uzak urun çok sinir bozucu.

evet dramaik hale getirmeye ne kadar çabalasa da ben kendi duygularımı unutmayayım manüple olmayayım. kıskançlık olabilirdi belki ama eğer doktorlar bana sizin kesinlikle çocuğunuz olmayacak deselerdi. şu anda olmama gibi bir durum olmadığı gibi zaten 3 kere hamile kaldım. eşim de varikosel ameliyat oldu ,hamileliğimde ben de kan sulandırıcı iğne kullanıcam. inşallah eşim kendini toparlayıp çalışmalara başladığımızda Rabbim de nasip ederse olacak evladımız. bunu unutmayayım sanki hiç bir zaman çocuğum olmayacak psikolojisine girmeyeyim

Yengeniz çocukla var olmuş ve hayattaki tek başarısı muhtemelen doğurduğu çocuklar olan bir kadın. Bırakın da konuşuversin kadının söyleyecek başka neyi var?
bu yoruma sonuna kadar katılıyorum boş insan sizde boşverin yengenizin dengesizliklerini.

Sizde sorun yok alenen kıskanmanızı isteyen bir gelininiz var..yazık hayatı dört duvar arasında at gozluğu ile geçiyor..

gereksiz samimiyete girme belli ki kendini bilmeden sonradan görme. çocuk sahibi olabilmekle hava attıgını zannediyor.

babanı çağırması düşüncesizlik olabilir orada abartmışsın , sonuçta kendi ailesini çağırdı diye kayınpederini çağırmak zorunda değil.. 1 hafta yalnız kalmak ciddi birşey değil ki koskoca adam kendine bakamıyor mu. ama en son söylediği hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…