• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla ünlenen Sinem Umaş'ın son hali şaşırttı

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Türk televizyon tarihinin bir dönem en çok izlenen programı 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasıyla adını duyuran Sinem umaş'ın son hali şaşırttı. Umaş aradığı aşkı ise Beşiktaş'ın eski futbolcusu Berat Çetinkaya'da buldu. Berat şu an Bayrampaşa forması giyiyor.
bf040bebf10de3d05f3e140eeaa2e03d_640x320.webp

Sinem Umaş bir döneme damgasını vuran 'Gelinim Olur Musun' programının en ünlü simalarındandı. Evlenme umuduyla katıldığı yarışma Umaş'ın hayatını tamamen değiştirmişti. Damat adayı Ata'yla olan yakınlaşması yüzünden kaynana Semra Türk ile yıldızı bir türlü barışmayan genç kız, yarışmaya adeta damgasını vurmuştu.
1061fd5d00424f4032fbb8c1f22bdbeb.jpg

Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalar hafızalardan silinmeyen Umaş'ın yıllar sonraki hali ise görenleri şaşırttı. Yarışmanın ardından izleyicinin ilgisi bir süre devam etse de gelin Sinem zamanla unutuldu.
29c7355eeb99b52991a1c15766646c19.jpg

Daha önce futbolcu Bahadır Davran ile ilişkisine noktayı koyan Umaş gönlünü yine bir futbolcuya kaptırdı.
91bba28380f0962b04c8e3a2b6effc9a.jpg

Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla da adından söz ettiren Umaş'ın, bir dönem Beşiktaş forması giyen şu an ise Bayrampaşaspor'da oynayan Berat Çetinkaya ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
80d65ae4187f23bd71a49a901e78c1c7.jpg

İkili beraberliklerini şimdilik gözlerden uzak yaşıyor. (Habertürk-Aytekin Teker)
626e57da867adb7888aa7a2b26eab85c_640x320.jpg

Bende resimde çok beğenmiştim ama baya filtre yağmış.. gerçekte yine kilolu ve estetiği çok kotu olmuş. Dudagının içinde başka agız var gibi boşluk tuhaf bi görüntüsü var

Dudagi anladim da kaslari nasil asagi indirmis anlamadim :KK14:

güzel kadın eskisindende güzel olmuş

Estetik harikası hatunlardan bir adet daha. Kendi hali ne kadar çirkin. Estetikli hali de bir o kadar yapay.
Estetiğe karşı değilim fakat burun dudak yanak vs. Komple girince iğrenç bir yapaylık olusuyor.

Güzel olmuş,önceki hali de çirkin değildi sadece çok arabesk bir görüntüsü vardı

Bnm yasimda ilk unlendiginde bu rofleli saclar ebru gundes kasi modayli simdi trende uymus yasida cok yasli deil tum arkadaslarim ve bende bakimliyiz ve trende uyunca boyleyiz yanlis kilo aldim bitek o olmasa
Kiz ekstra bi sey yaptirmamis o zamanda guzeldi kilo almamis trende uygun giyinmis ve bakimli
İnanin o zamana gore de guzeldi yesil gozleri vs

AHHHHH SİNEÖ ZATEN BİZDE SENİ BEKLİYORDUK.AHH KEŞKE GERİ GELSE DE SON HALİNİ BİR GÖRSEK.ULAN SEMRA KAYNANAYLA BİR OLUP ATANIN BAŞINI YEDİNİZ BE .O TOPRAGA SİZ ESTETİĞE HGADİ KOŞ SEN DAHA COK SEVGİLİ BULURSUN.:KK62:

Bunları ne izlerdik bee:KK53: bu kız bi ara İşte Benim Stilim'e de katılmıştı ama hepsi sabun köpüğü şöhreti,bugün var yarın yoksun.

Back
X