Gelinim Olur Musun? yarışmacısı Sinem Umaş'ın son hali

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.099
30.945
1.123
61
Konya
11.webp

Sinem Umaş, bir döneme damga vuran 'Gelinim Olur Musun' programının en ünlü simalarındandı. Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalar hafızalardan silinmeyen Umaş'ın yıllar sonraki hali ise görenleri şaşırtıyor.

2.webp

Evlenme umuduyla katıldığı yarışma Umaş'ın adeta hayatını değiştirdi. Damat adayı Ata'yla olan yakınlaşması yüzünden kaynana Semra Türk ile yıldızı bir türlü barışmayan genç kız, yarışmaya adeta damgasını vurmuştu.

Güzel gelin adayı, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'nde okuyordu. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesi bir başkasıyla evlenmiş ve yurt dışına gitmişti. Sinem ise sevdiği kişiyle evlenip Türkiye'de kalmak istediği için bu programa başvurmuştu.
1..webp

Yarışmanın ardından izleyicinin ilgisi bir süre devam etse de gelin Sinem zamanla unutuldu. Umaş, şimdi Tuzlaspor'un orta saha oyuncusu Bahadır Davran ile birlikte. Aşklarını saklamayan ikili, sosyal medyadan sık sık fotoğraf paylaşıyor.
1..webp

İstanbul'da futbolcu sevgilisiyle birlikte açtıkları erkek giyim mağazasını işletiyor.
11.webp

Umaş, sanıldığı gibi yurtdışında değil Türkiye'de yaşıyor.
11.webp
11.webp

İşte Sinem Umaş'ın inanılmaz değişimi..

11.webp

radikal.com.tr

Aa resmen başka bi insan var karşımda yaa ne büyük değişimm ;)

ben cok begendim inanilmaz güzel olmus zayiflamista galiba cünkü omuzlar farketmis baya ve sari sacin verdigi yasliligi atmis siyah sac cok dogal göstermis :)

Bir kaş bir zayıflamak insanı ne kadar değiştiriyor. Acaba biyeriyle flnmı oynamış ya ben cok begendim yeni halini
ka$lar cok degistirir aslinda ince kas yasli gösterir
sari sacta insana olgunluk verir eski resimlerinde 35 gibi görünüyormus
haliyle kilolarda genc gösteren bi faktör degil

eskiden çok kiloluydu yarışmayı izleyenler bilir şimdi zayıflamış ve birazda yaşla birlikte insan olgunlaşıyor tarzı felan degişmiş şuanda yaşı okadar genç degil arkadaşlar 31 yaşında olması lazım ama ilk fotoğraflar yarışmadan 11-12 sene öncesi o zamanlar 19 yaşında felandı ve gerçekten kilo kimseye yakışmıyor ve oldugundan büyük gösteriyor

Gerçekten kaşlar insanı rezil de ediyor vezir de:mad:

Artık Sinemlikten çıkmış herkeze benzemeye çalışmış onuda başarmış Yazık! Eski Sinemden maalesef eser kalmamış :KK43:

Bir kaş bir zayıflamak insanı ne kadar değiştiriyor. Acaba biyeriyle flnmı oynamış ya ben cok begendim yeni halini
kilo insanı çok degiştiriyor kaş da görümcemde buna şahit oldum eşimle nişanlıyken görümcem 16 yasında kalın kaşlı 38 kilo bi kızdı şimdi 49 kilo ve kaşlarnı alıyor acayip güzel bişey oldu

Back
X