• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geline uyacak,zarif,masum ve kaliteli bir parfüm arıyorum,önerilerinizi bekliyorum..

roseeda

kelebeğimi bekliyorum.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
375
1
116
İstanbul
selam kızlar temmuz sonu düğünüm var.herşey heryerden sıkıştırıyor,stresli bir dönem tabi birçok parçaya bölünmüş durumdayım.biliyorum garip ama o gün herşeyin mükemmel olmsını istiyorum,parfümümünde.düğünüm gece olacak..melek gibi ama kadınsı bir koku.evet bayanlar önerilerinizi bekliyorum..bayanssulusmile

valla ben little black dress e bayılıyorum benimde temmuzda düğünüm onu kullanıcam...tabi herkesin teninde farklı kokuyor her koku ama kesinlikle tavsiye ederimmm

tatlım bu avonun bir kokusu değil mi?hiç koklamadım ama bakmaya değer.peki ünlü markaların kokularından öneriler var mı?ben dior pure poison kullanıyorum özel günlerimde acaba onu mu kullansam düğünümdede.bilmiyorumkismile

vera wang serisni dene derim canım
özel ve güzel bi seri
hem zaten vera wang gelinlik de üretiyor
koku da gelin kokusuzemuszemus

içeriği de şöyleopuyorumnanaktan

Sıradışı düğün tasarımcısından modern, zarif ve şehvetli bir parfüm.
Harikulade romantik ve lüks bir his verir.
Bulgar gülü ve mandalina çiçeğinin baştan çıkarıcılığı, tutkunun simgesi, güzellik ve iyi şans.
Şefkatin ve mutluluğun sembolü olan gardenya, lotus, süsen ve beyaz Madagaskar Yasemini ile harmanlanmıştır.
Şehvetin ve sıcaklığın sembolü olan saf misk, beyaz ağaçlar ve çiçeksi nektar ile sarar.
Özel ortamlarda kullanım için mükemmeldir.

canım benim mutlaka bakacam kokuya,sen kullandın mı kalıcılğı nasıl?

valla içerik güzel kokuda güzelse o özel geceye uyar kaydirigubbakcemile5

dolce vita diorum sana bu kadr ucuz olup da nasıl bu kadar kalıcı olduğuna şaşırıcaksın emin ol ve masum çiçek kokulu bişi bebek gibi kokuyo insan ben kullandığım zaman adını sormayan kalmıodu yani düşün o kadar para verip aldıklarımdan daha kalıcı diorum sana tavsiye...

canım benim mutlaka bakacam kokuya,sen kullandın mı kalıcılğı nasıl?

tatlım kalıcılığını bilmiyorum malesefbilmiyorumkismile
ama zaten vera wang edp diye geçtiği için kalıcıdır.
bir kaç gelinin özellikle kullandığını duymuştum
sen bence mutlaka deneaklinialirimsmile

dolce vita diorum sana bu kadr ucuz olup da nasıl bu kadar kalıcı olduğuna şaşırıcaksın emin ol ve masum çiçek kokulu bişi bebek gibi kokuyo insan ben kullandığım zaman adını sormayan kalmıodu yani düşün o kadar para verip aldıklarımdan daha kalıcı diorum sana tavsiye...

canım bu diorun dolce vita parfümü mü?onun fiyatı normal 50 ml 140 falan çok uygun değil yani,başka bir parfüm mü canım söylediğin bilmiyorumkismile

tatlım kalıcılığını bilmiyorum malesefbilmiyorumkismile
ama zaten vera wang edp diye geçtiği için kalıcıdır.
bir kaç gelinin özellikle kullandığını duymuştum
sen bence mutlaka deneaklinialirimsmile

tamam canım ben bir araştırayım isim vermen bile çok güzel teşekkür ederim.koklayıp bakacam hayalimdeki kokuysa hiç durmam alırım aklinialirimsmile

canım bu diorun dolce vita parfümü mü?onun fiyatı normal 50 ml 140 falan çok uygun değil yani,başka bir parfüm mü canım söylediğin bilmiyorumkismile

hayır canım diorun ki değil pastelin dolce vita parfümü 20tl ve inanılmaz masum bi koku benim sürdüğüm zaman kendi kokumdan başım dönüo yani ama şu renki şişedeki dolce vita değil uyarayım da şu şeffaf şişe kutusuda şöyle kırmızı ve mavi çiçek desenli umarım aydınlatıcı olmuşumduryerimseniben

hayır canım diorun ki değil pastelin dolce vita parfümü 20tl ve inanılmaz masum bi koku benim sürdüğüm zaman kendi kokumdan başım dönüo yani ama şu renki şişedeki dolce vita değil uyarayım da şu şeffaf şişe kutusuda şöyle kırmızı ve mavi çiçek desenli umarım aydınlatıcı olmuşumduryerimseniben

tamam canım benim teşekkür ederim mutlaka bakacam.fiyatı acayip uygunmuş,umarım bende senin kadar beğenirim tatlım.çok teşekkür ederim a.s.

tamam canım benim teşekkür ederim mutlaka bakacam.fiyatı acayip uygunmuş,umarım bende senin kadar beğenirim tatlım.çok teşekkür ederim a.s.

rica ederim canım...beğenirsin bence canım çünkü ben onu bi arkadaşımda kokusunu duyup tav olup aldım ve sürdüğümde ta karşıdan gelirken arkadaşlarım ne bu kız parfüm şişesini mi kırdın üzerinde diolardı yani:kedi:ve bi defada anneme sürmüştüm bundan bütün arkadaşları beni arayıp markasını sordular kıyaslama mı sorarsan ben 100 lira üzeri de çok parfüm kullandım ve halada kullandıklarım var ama en çok beğendiklerim birincisi dolce vita bir diğeride jagler yani ve ikiside 20 tl :sm_cool:he m kız ucuz olduğu için şişeyi komple bile sıkabilirsin üzerine hihiyerimseniben

rica ederim canım...beğenirsin bence canım çünkü ben onu bi arkadaşımda kokusunu duyup tav olup aldım ve sürdüğümde ta karşıdan gelirken arkadaşlarım ne bu kız parfüm şişesini mi kırdın üzerinde diolardı yani:kedi:ve bi defada anneme sürmüştüm bundan bütün arkadaşları beni arayıp markasını sordular kıyaslama mı sorarsan ben 100 lira üzeri de çok parfüm kullandım ve halada kullandıklarım var ama en çok beğendiklerim birincisi dolce vita bir diğeride jagler yani ve ikiside 20 tl :sm_cool:he m kız ucuz olduğu için şişeyi komple bile sıkabilirsin üzerine hihiyerimseniben

gerçekten süpermiş canım yani alıp onlardan çeşi çeşit hergün birini kullanacaksın aslında delikafadulden jagleri biliyorum lisede hep kulanırdım ama dolce vitadan eksik kalmışım bilmiyorumkismile tekrar teşekkür ederim tatlım. mutlaka bakacam opuyorumnanaktan

çeşit çeşit almanı tavsiye etmem çünkü diğer renklerini kullanmadım canım ya sen benim dediğime bak bence sonuçta koku uzmanı var karşında yüzlerce parfüm kullanmışımdır bu zamana kadar ve hiçbirindede olumsuz tepkiler almadım:kedi:

Back