Saç Rengi ve Saç Boyama Gelinbaşım için ne renk yapmalıym?

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
296
Manisa
arkadaşlar ben 2-3 ay önce saçlarımı palette altın karamel boyadım çok güzel oldu...2. boyamamda daha da güzel oldu.daha da açıldı tam tuttu yani renk.

kendi saç rengim koyu kumral..şimdi düğünüm var.kendi rengime mi dönsem diyorum.
boyalı saçla yarın birgün düğün fotoğraflarıma bakınca kötü gelir mi acaba?

herkes karamel saç rengimi yakıştırıyo..
size de sormak istedim...gelinlikle karamel mi koyu kumral saç mı daha iyi olur sizce?????

gelin saçının doğal saç rengi olması gerekmez bence cnm, altın karamel çok güzel bi renk hem de yapay bi renk değil. benim gelin saçım kor ateş kızılıydı hiç de pişman olmadım

En Güzel Gelin Doğal Olandır..
Fakat Saç Rengin Tutmuş..
Sen ve Çevrendekiler Beğenmiş..
Bence Anı Yaşa..
Ogün Yüzün Gülsün Yeter..

hangisi daha çok yakışırdan öte bence nasıl mutlu olacaksan öyle yap
içinden ne geliyorsa yani
yüreğinin seni nereye götürüyorsa
şımarıkça gülücükler saç etrafa...
o gün senin günün...
hayatının en mutlu günü...
her anı çok özel bi gün...
şimdiden mutluluklar diliyorum bir ömür boyu...

hangisi daha çok içine siniyorsa öyle yap canım. aklın kalmasın. bana sorarsan rengine dönmene gerek yok.

bence karamel tonları gelinlikle çok güzel duruyor.bende 5 ay önce evlendim ve bu tonlardaydı saçım.eğer sana da yakıştığını düşünüyosan doğal rengine dönmene gerek yok canım

Şimdiden mutluluklar canım inş. herşey gönlünce olur .. saç rengi hem tene hem yüz hatlarınada uyum sağlamalı bence doğal renk olsun diye düşünüyorsan illa boşver sen ve yakın çevren sana karamel tonunu yakıştırıosa ve en önemlisi damat bey yakıştırıosa tercihin içine sinen renkden yana olsun.

Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar :)
Herkes aynı şeyi söylemiş.....................nasıl mutluysan öyle yap:)
karamelle mutlu olucağımı düşündüm ve tekrar boyattım..
inşallahhh gelinlikle yakışır.....

Bu arada damat bey beni her türlü beğeniyo..ikisi de yakışıyo nasıl istersen öyle yap dedi:)
Boyadım ve yine güzel oldu herkes beğendi.Mutluyum huzurluyum düğünüme 5 gün var HEYECANLIYIMMMMMMMMMMMMMMMMM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…