• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin tacı alternatif

irem-ozge

:)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.435
342
398
Buyrun hanımlar. Sizlere alternatif olur belki. Özellikle kır düğünleri yada havuzbaşı düğünlerinde tercih edilebilir. Satışını da yapıyorum. Çiçekler, renkler zevkinize bağlı değişebilir.

resimgoster.jpg

Canım çok güzel olmuşEllerine sağlık.Yalnız şu arkadaki kurdela öylemi kalıyor.

cnm bunu isteyen arkadas öle ıstedı.
normalde duvak takıldıgı ıcın kurdalesız oluyor

hkale Hüda arkadaşımız için yaptığım güller ve incilerle süslü gelin tacı.
Sağlıklı günlerde kullan canım. Evliliğin hayırlı olur dilerim ki.

dsc2618.jpg

dsc2619y.jpg

dsc2620.jpg

slm canım bu tacları gelinliğe göre mi belirliyorsun ben de böyle birşey düşünüyorum
fiyat konusunda bilgilendirebilir misin
bir de ne kadar sürüyor hazırlaman

Merhaba
Gelinliğin modeline göre belirliyoruz.
En çok gelinin isteğine göre düzenleniyor.
Bir hafta sürüyor hazırlanması.
Fiyat seçtiğin malzemeye göre değişiyor.

teşekkürler canım en yakkın zamanda gelinliğimin fotosunu yollamak istiyorum ama şimdi şehir dışındayım
fiyatlar kaç arasında oynuyor

canımcım 20 den başlıyor 150 ye kdr modeller var.
ama genelde incili yada çiçekli modeller yaptırılıyor.
onlarda 60-65 civarı bişey.

ekte benim gelinliğim, buna saç tokası, takı olarak nasıl bir şey önerebilirsiniz? tercihim çiçekli bir toka ve duvak ile birlikte kullanabileceğim bir şey olsun. versiyonlarınız varsa yazarsanız ve adres telefonlar verirseniz sevinrim. teşekkürler.

Eklentiler

• $10913-f-358x532.jpg
    $10913-f-358x532.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba
Gelinliğiniz çok güzelmiş. ağız tadıyla giymek nasip olsun.
Takı olarak mutlaka inci. Gelinde en güzeli incidir.
Gelinliğiniz ağır gördüğüm kadarıyla. Sade bir saç modeli minik bir taç yada bir tarafa takılan çiçek hoş olur.
Benim bu foruma eklediğim taç bu gelinliğe pek uymaz ama başka bir model çalışabilirim. Savaroski taşlarla bir model yaparsak olur. Hemde çok ama çok güzel olur.
Sevgiler.

hkale Hüda arkadaşımız için yaptığım güller ve incilerle süslü gelin tacı.
Sağlıklı günlerde kullan canım. Evliliğin hayırlı olur dilerim ki.

dsc2618.jpg

dsc2619y.jpg

dsc2620.jpg

bukadar olur yaa,bu tacı çok beğenmiştim nette görmüştüm, kesin karar verdiğimde acaba nerede yaptırabilirim diyordum ,çok tşk ederim verdiğiniz link içinopuyorumnanaktan

şimdi 2 sorum olucak size: aynı bu taç modeline saçın buklelerine denk gelicek hafif uzunlukta bir kuyruk ekleyebilirmiyiz ? diğeri de fiyatı nedir acaba?

ıstediğin şekilde model değişebilir canım hiç sorun değil. Fiyat bilgisini özeline yazdım. Forumda yazmak yasak mı bilmiyorum ama özelden attım yine de.

Back