• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelin saçı

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
KIZLAR 30 haziranda düğünüm var ben yeşil gözlü ve beyaz tenliyim sizce saçımı ne renk boyamalım mümkünse önerilerinize resimde koyarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...:16::16:

niye saçınızı boyamak istiyorsunuz?şayet kendi rengiyse kendi renginde kalsın... yanlış anlamayın sadece sizin için demiyorum bunu neden bütün gelinler saçlarını boyatır düğün öncesi aklım almaz... :37:

bence kendi rengine boyat öle kalsın kaşlarınla da ton farkı olmaz. gözlerin de yeşilmiş hafif doğal bi makyaj çok güzel olur :16:

bence bu tonlar çok yakışır sana :34:

Eki Görüntüle 413845

$Loreal-Sublime-Mousse-62-Enfes-Acık-Kahve.jpg

beğenir misin bilmiyorum benim fikrim tercih etmek sana kalmış tabi :16:

teşekkür ederim tatlım çok güzeller özellikle ilki...:16::16:

rica ederim canımmm ben çok beğenirim bu renkleri ama bana hayatta olmuyo :1::1: esmerim ama sana çok yakışır düşünürsen sarının tonlarıda olur ama sarı renk sürekli bakım istiyor hele ki beyaz tenlilerde makyaj yapmadın mı soluk hasta gibi oluyosun :44:

rica ederim canımmm ben çok beğenirim bu renkleri ama bana hayatta olmuyo :1::1: esmerim ama sana çok yakışır düşünürsen sarının tonlarıda olur ama sarı renk sürekli bakım istiyor hele ki beyaz tenlilerde makyaj yapmadın mı soluk hasta gibi oluyosun :44:

evet canım hem ben karameli denedim ilk boyayınca sarı oldu pek yakıştırmadılar bana...

ne guzel yesil gozlerin varmis,bayiliyorum yesil gozlulere:) bencede sana karamel rengi yakisir.simdiden mutluluklar dilerim

Ben bembeyaz gelinlikle koyu renk saça bayılıyorumm..Neden bütün gelinler düğünlerinden önce saçlarına sarı röfle yaptırırlar hiç anlamam aynı fabrikadan çıkma gibi bütün gelinler birbirine benzıyo :1: sen renkli gözlüymüşsün bide bence kahve tonları hem doğal durur hemde gözlerini ön plana çıkartır ayrıca bembeyazda gelinlik çok doğal ve güzel görünürsün :12:

Back