• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin saçı

balbocee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
102
2
116
39
İzmir
kızlarrr sizce gelinlikte açık saç mı yoksa toplu saç mı daha iyi olur bu arada düğün ilkbaharda olacak otelde yapılacak ; kafamdaki gelinlik çok kabarık değil ben açık saç büyükçe bir taç istiyorum duvağımıda uzun istiyorum sizce nasıl olur???bide elinizde resimler varsa koyabilirmisiniz a.s.

valla canım gelinliğine göre, ve daha çok yüz şekline göre bakmalısın...

düğünde yaptırdığım saç modelimi ekledim bi bak bakalım........

Eklentiler

• $saç1.JPG
    $saç1.JPG
    5,4 KB · Görüntüleme: 100
bence kınada salık saç düğün de de topuz daha iyi

bencede canim ben nisanimdada kinamdada acik kivircik sac istiyorum , dügündede böyle yüzüme uyacak bir sekilde karisik topuz , dügünde acik sac iyi olmaz diye düsünüyorum cünkü okadar oynuyosun ediyosun sonra saclarin acik bunaliyon terliyon yapis yapis ayy :S topuz daha iyi bencede bayanssulusmile

bencede canim ben nisanimdada kinamdada acik kivircik sac istiyorum , dügündede böyle yüzüme uyacak bir sekilde karisik topuz , dügünde acik sac iyi olmaz diye düsünüyorum cünkü okadar oynuyosun ediyosun sonra saclarin acik bunaliyon terliyon yapis yapis ayy :S topuz daha iyi bencede bayanssulusmile

evet nişan da da salık kıvırcık saç taraftarıyım çok klasik ama yakışanı da bu bana göre

bence açık saç ama tamamıyle acık deil. yandan toplama falan olabılır.arkadasın gönderdıgı resimdeki gibi.Benim gelinlerde en cok begendıgım sac modellerı o tarz olanlarr.

Kuaförün insafına ve asıl önemlisi o günkü performansına kalmış bence işimiz :) Ben bunun örneklerini çok gördümde..

Back