E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
arkadaşlar yazılarınızı okudum asıl annelik bu olmalı. ben de bebeklerimin prematüre olmalarından çok korkuyorum ve erken doğum riskim var. (tüpbebek+ikiz olduğu için )birde 18. haftamda erkendoğum işareti görüldü rahimde. o günden beri prepar diye bir ilaç kullanıyorum ve sürekli yatıyorum.inşallah en azından 34 haftaya kadar tutabilirim bebişlerimi.28+3 te bebeklerin ciğerlerini geliştirici iğne yapılacak bana. ben de çok geç buldum bebeklerimi evliliğimizin 8. yılında gelecekler inşallah,kaybetme korkumu atamıyorum içimden.allah hepimizin bebişlerine sağlıklı bir ömür nasib etsin.
arkadaşlar yazılarınızı okudum asıl annelik bu olmalı. ben de bebeklerimin prematüre olmalarından çok korkuyorum ve erken doğum riskim var. (tüpbebek+ikiz olduğu için )birde 18. haftamda erkendoğum işareti görüldü rahimde. o günden beri prepar diye bir ilaç kullanıyorum ve sürekli yatıyorum.inşallah en azından 34 haftaya kadar tutabilirim bebişlerimi.28+3 te bebeklerin ciğerlerini geliştirici iğne yapılacak bana. ben de çok geç buldum bebeklerimi evliliğimizin 8. yılında gelecekler inşallah,kaybetme korkumu atamıyorum içimden.allah hepimizin bebişlerine sağlıklı bir ömür nasib etsin.
benimde nbir prematur bebegim var 4 ay 16gun 6200kg kilo almayi biraktui nede,nse yemeside kotu iki haftadir kilo almiyor yardim edin kafayi yiecam
enfeksiyonu vardi goturmusutum doktora allaha sukur gecti
cuma gunu doktorada goturdum kilo almis allaha sukur 4ay19gun 6600kg olmus
zaten evdede tartim var bebek tartisi, almistim zamaninda, ama evde pek tartmiyorum korkumdan(
merhaba arkadaşlar,benim de 32 hafta 5 günlük doğmuş ikizlerim var...1750 ve 2160 gr. doğdular...zayıf doğan oğlum maalesef zayıf...çok narin bir çocuk...10.5 aylık olduk ama o hala yaklaşık 7.5 kg.iştahı yok pek...gerçi düzeltilmiş yaşları 9 ay ama genede zayıf bana göre...diğer oğlum 8.5 kg...o emekliyor 2 aydır fakat diğeri daha yeni yeni sürünerek emeklemeye başladı...biraz endişeleniyorum ama dr. kontrollerini aksatmıyorum hiç...bakalım artık...sağlıkları yerinde olsun da başka şey istemiyorum...hepimizin yavrularını allah bağışlasın...sevgiler...
biz gelişim nöroloğuyla temasa geçmedik,sanırım doktorumuz gerekli görmüyor...çocuk doktorumuz bir neonotolog yani yeni doğan alanında üstuzmanlığa sahip...geçen ayki kontrolümüzde şu an için bir problem olmadığını söyledi...bakalım artık önümüzdeki ay nasıl görecek bizim ufaklıkları...senin bir oğlun var sanırım ...ne zaman emekledi ve yürüdü canım??sakın aksatma canımerkendoğan bebeklerde erken teşhisçok önemlidir
gelişim nöroloğu bu duruma ne diyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?