gelin oluyorum ama k.v ve elti :(

saçı kuaförümle konustum bile sonucta önleri arkaya alınca yüzüm kalıcak ortada nasıl olur oda onayladı beni bide ben normaldede hep aynı modelin taçsızını günlük hayattada yapıyorum oluyo yani ama gelinlik için kısayım prenses model giymek istiyorum ama kabarma sekliyle bile boyuma göre yaptırmam gerekiyo bende farkındayım yani vazgeçirmeye calıstıkları bellide sebebini bilemiyorum :)

Senin yerinde olsam kimseye soylemeden stlaptez ve prenses olmayan bir gelinlik diktirir ustunede daginik cok hos bir topuz yaptirir dumura ugratirdim suan o senin onu taklit ettigini dusunuyor ve egosu tavan yapmis ona izin vermezdim asla bu konuda hatta kayinvalidem ve eltime ne yapacagim hakkinda da herhangi bir sey soylemezdim herkese supriz olsun hic birseyinizi soylemeyin taklit edilmek istemiyorsaniz

çok basit bir çözümü var bunun..açık açık istemediğini söyle kibar bir dille, hiç sevmem öyle şeyleri diye..çok istersen düğünden sonra bakarız belki çekiliriz senle de deyip geçiştirebilirsiniz.. .

bazen tavrımızı koymadığımız için insanlar evet anlıyor..düğün senin düğünün bir "hayır" kelimesiyle çözülcek bir probleme canını sıkma derim.

zaten çoğu gelınlık o tarz
nişan elbısesı degıl bu gelınlık :=) kıskanc elti
topuz modeli çok mu benzıyor onunkıne? yoksa topuz gelınlerde aynı sayılır :=)

ne kadınlar var yahu, ulen ben kendı nikahımda foto cekımıne üşene üşene gittim
kadın can atıyor hala
sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran ona

foto meselesi için açıkça '' saçmalama'' ya da '' daha neler' de..

9sene önce giymiş madem , eğer çok ısrarcıysa tekrar gelinliğini giymeye seneye 10. yılınızda nikah tazelersiniz bizimde ilk senemiz olacak beraber yeniden kutlarız ama düğün günümde tek gelin ben olmak istiyorum haliyle dersin, bence düğünde beyaz yalnızca gelin giymeli sanki giyecek başka renk kalmamış gibi beyaz giyenler yok mu sanırsın gelinle yarış tutuyorlar ahahaha der geçersin. Bir daha da cesaret edemez.

Gelinlik modeline gelecek olursak kendine neyi yakıştırıyorsan öyle yap. Kimse 9 yıl evvel eltinin giydiğini hatırlamaz.

Hatta eltine tekrar bu konu açıldığında de ki ayy canım ne kadar iyi düşündün gelinlik fikrini , hatta tüm tanıdıklara söyleyelim de gelinliklerini sandıktan çıkarıp düğüne gelirken giysinler tam bir belediye düğünü havasında olur. Hatta belediye reisiyle konuşalım tekrardan toplu nikah kıysın bize bak böyle de nikah fotoğrafımız olur. deyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah naapmasın ya yoruma bak gül gül bi hal oldum özellikle son cümle ve resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…