- 18 Ekim 2014
- 445
- 329
cok tatlısınız ya :)))Bence hiiiiç takma o gün senin. Ne istersen onu yap.Hatta eltin senin düğününde ne giyeceğini gösterirse sen de aaaaa bu modelin aynısını 5 yıl önce kuzenimin düğününde ben giymiştim dersin :)))) Bakalım o zaman o ne yapcak :)
bende sırf bu yüzden düşündüm ne yapsam diye yoksa kücüklüğümden beri istediğim şeylerden vazgeçmeyi düşünemezdimBen olsam kesinlikle yaptırmazdım. Sonuçta düğünde kimse hatırlamaz ama sonra resimlere bakarken ya da kayınvaliden resimlerinizi koyarsa vitrin vb biyere gerçekten ikiz gelin gibi olursunuz.
Kendi istediğini yaptır sana onu nasıl yapacaksın bunu nasıl yapacaksın diye sorduklarında da herşeyi söyleme var bakalım kafamda birkaç şey de aralarından seçerim de nasıl diye sorarlarsa ay nasıl anlatsam ki de toplu modelde var salıkta de geç ne hesap veriyon şimdiden o eltiyede azının payını verarkadaşlar ben daha öncedende konu açmıştım ve 3 sene sonra evleniceğimi begendiğim saç ve gelinlik modelinden 9 SENE ÖNCE eltimin yaptırdığını söylemiştim. biz sevgilimin askere gidip gelmesini işe girmesini beklicektik. ama işler değişti 12 eylülde evleniyoruz. kv ve eltim gelinliğini napıcaksın karar verdinmi dediğinde straplez ve prenses model istiyorum dedim. resim göster dediler gösterdim. eltim bende straplez ve prenses giydim ama ben uzun boyluyum ya kaldırdım sende nasıl olurki dedi. daha sonra kv saçlarını tepeden topuz yapar boyu uzun gözükür dediğinde hayır ben salık istiyorum dedim. ona da saç fotoğrafı gösterdim ve eltimin cıldırdı. benimkinin aynısı bu ikimizde aynımı olucaz hem ben 9 sene once yaptım bunları o zaman cekiciliği vardı simdi sıradanlastı bence baska modeller bulmalısın sana yakısmaz falan dedi. bende dedim benim hayalimdi hep bunlar. böyle istiyorum. oda dedi aynı evin iki gelini bari 9 sene bekleseydikte birlikte ikiz gelinler olsaydık. cok moralim bozuldu kv zaten ona toz konduramaz sesini cıkarmadı bütün hayalimi değiştirip sacımı gelinligimi değiştirmelimiyim?
Sağol canimcok tatlısınız ya :)))
haklısınız bide zaten yeni bi gelişme varkii elticiğim 9 senedir fiziğinden hicbisey kaybetmemis biri olarak kendi gelinliğini giyip bizim cekimlere katılıp iki gelin cok tatlı olcağımızı söylüyo. kaynım sacma buldugu icin belli değil ben tutuldum zaten ne desem bilemedim. sanırım aynı seyleri yapmıyım diye.Yani o kadın ağır sacmalamis hadsizlik etmiş terbiyesiz ona sorucak değilsiniz. Ama bi arkadas gibi yorum yapmam gerekirse, boyunuz kisaysa, prenses gelinlik bi de salık sac sizi oldugunuzdanda kısa gösterir. Yıllar sonra gelinlik fotolarina bakınca uzulmicekseniz yaptırın kimseye sormicaksiniz. Densiz ay sinir oldum. Ama Kuğu gibi görünmek daha iyi olur dusuncesiyle boyunuzuda bilmiyorum ama en azından "kisa" iseniz bir daha düşünün. Hayirlisi olsun :) dengesizlerede kulak asmayin hıC