gelin oluyorum ama k.v ve elti :(

mılletınde ısı gucuc yoktu 9 sene once eltının gıydıgı gelınlıgı hatırlayacak:)düğünler boyledır dugun bıter gıder senden başka hıcbırseyı kımse hatırlamaz zaten doğal olanıda budur

Eltin kraliyet gelini kate mi acaba ki onun bile gelinliği aklımda değil
O öyle söylediğinde sende gülerek "yok artık on yıl olmuş kim hatırlayacak seni canım" deseydin ya neden demedin ben olsam derdim valla

Eltinin yaptırdığı şeyi hayatta yaptırmazdım inadıma gelirdi. Ama istiyosan ille vazgeçme

Ben olsam kesinlikle yaptırmazdım. Sonuçta düğünde kimse hatırlamaz ama sonra resimlere bakarken ya da kayınvaliden resimlerinizi koyarsa vitrin vb biyere gerçekten ikiz gelin gibi olursunuz.

Yaptır kız çatlasın kıskançlığından Ama o kadar çok ve güzel gelinlikler varki daha beğeneceğin bişey varsa onlarada bak. Ayy yok yok bakma bu sefer onun dediğini kabul etmiiş gibi olursun egosu tavan yapar.

Yav arkadasim gecmis zamana ammada takildin yahu.. alt tarafi 8 9 saat ustunde olcak sonra hopp baza amma taktin ya yaptir gitsin ne var ki onlar konussun sen yaptir sen farklisin sende sacta gelinlikte farkli durur takialma anin tadini cikar insan bi kere evleniyor kimselerin lafina gelipte rezil etme dugun gununu takilma artik..

soraydın kendisine prenses model ve salık saçın telif haklarını mı almış???

hergün bir çeşit duyuyoruz bdvde

Evleneli daha iki sene dolmadı kendi gelinliğimi zor hatırlıyorum ben. Kim hatırlar eltini. Bir daha sorarlarsa bilmiyorum biraz değişiklik yapıcam karar vermedim bitmedi falan de.

cok tatlısınız ya :)))

Ben olsam kesinlikle yaptırmazdım. Sonuçta düğünde kimse hatırlamaz ama sonra resimlere bakarken ya da kayınvaliden resimlerinizi koyarsa vitrin vb biyere gerçekten ikiz gelin gibi olursunuz.
bende sırf bu yüzden düşündüm ne yapsam diye yoksa kücüklüğümden beri istediğim şeylerden vazgeçmeyi düşünemezdim

Bence şimdi söylemeseydin.. şimdi herkese söyleyecek benim modelimden yaptıracak diye.. millette düğünde öyle bakacak sana.
Ben olsam kat kat daha güzel modelini bulur düğünde onlara ters köşe yapardım

Cok abartmis o kadar yil gecmis millet onumu hatirlayacak yaptr gitsin sinir olyrsada olsun hic takma keyfini cikart

Kendi istediğini yaptır sana onu nasıl yapacaksın bunu nasıl yapacaksın diye sorduklarında da herşeyi söyleme var bakalım kafamda birkaç şey de aralarından seçerim de nasıl diye sorarlarsa ay nasıl anlatsam ki de toplu modelde var salıkta de geç ne hesap veriyon şimdiden o eltiyede azının payını ver

ertesi gün de benim düğünüm var.yemek takımı beğendim kuzeniminkinden,masa örtüsü beğendim ablamınkinden,koltuk takımı bilmemkinden.onunkinden olmasın bununkinden olmasın diye kendi beğendiğimi alamaz oldum.3 tip gelinlik var zaten altı üstü,saçda herkesde farklı farklı durur.nası istiyosan öyle yap boşver.bişey söylerse bidaha duymamış gibi yap.

bence sen daha güzelini yap iyce çatlasın.o kıskanç eltinide hiç takma.o kıskandıkça sen daha güzellerini yap.

Allah askina, prenses elbise giyinip sacini acik birakmayi bi eltinmi yapmis...

bi internetde ac göster bakalim ne diyecek, sosyal medya öyle gelinlerle dolu

Bi sefer oluyo böyle şeyler tabiki istediğinizi yaptırın.aradan yıllar geçmiş.kim neylesin onu.

Yani o kadın ağır sacmalamis hadsizlik etmiş terbiyesiz ona sorucak değilsiniz. Ama bi arkadas gibi yorum yapmam gerekirse, boyunuz kisaysa, prenses gelinlik bi de salık sac sizi oldugunuzdanda kısa gösterir. Yıllar sonra gelinlik fotolarina bakınca uzulmicekseniz yaptırın kimseye sormicaksiniz. Densiz ay sinir oldum. Ama Kuğu gibi görünmek daha iyi olur dusuncesiyle boyunuzuda bilmiyorum ama en azından "kisa" iseniz bir daha düşünün. Hayirlisi olsun :) dengesizlerede kulak asmayin hıC

haklısınız bide zaten yeni bi gelişme varkii elticiğim 9 senedir fiziğinden hicbisey kaybetmemis biri olarak kendi gelinliğini giyip bizim cekimlere katılıp iki gelin cok tatlı olcağımızı söylüyo. kaynım sacma buldugu icin belli değil ben tutuldum zaten ne desem bilemedim. sanırım aynı seyleri yapmıyım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…