haklısınız ama düğün zamanım geldiğinde aynı tepkinin verilmesinden korktum herseyim belli olduktan sonra bunları duysam daha cok üzülürdüm simdi ne yapmam gerektiğini düşünüyorum sizlerdende fikir almak istedim. fiziksel özelliklerimiz cok farklı ama gelinlik modeli sac modeli aynı diye herkesin bizi kıyaslıcagını düsündü. aslında ben cok pimpirikliyimdir. bende böyle düşünebileceklerini düşündüğüm icin öncedende konu acmıstım bununla ilgiliModeller eltinin tekelinde değil
Bir de yeni evlenmemiş herkes unutmuştur ben kimsenin gelinliğini hatırlamıyorum
Ama siz sonunun böyle olacağını bile bile konuyu kapastmamışsınız
Daha karar vermedim deyip geçebilirdiniz eltiniz de tepki vermezdi
malesef öyle. ve bende ağzımı acıp bisey diyemedim yani haklımı acaba diye düsünmeden edemiyorum. kimsenin ikimizi kıyaslıcağını düsünmüyorum ama yinede kötümü yapmıs olurum bilmiyorum9 sene öncesinin hesabını mı yapıyor gerçekten çok komik :)
ve kesinlikle hiçbi benzerliğimizde yok tamamen aynı gelinliği alıp giysem bile ikimizdede cok farklı gözükürdü. boy farkı kilo farkı ten farkı.millet dün yediği yemeğini hatırlamıyor, taa 9 yıl önce giyilen bi gelinliği mi hatırlayacak
kimse hatırlamaz bile eltinize de aynısını söyleyin.. hala yok derse ayıp eder yani.. siz istediğiniz gelinliği giymekte özgürsünüzmalesef öyle. ve bende ağzımı acıp bisey diyemedim yani haklımı acaba diye düsünmeden edemiyorum. kimsenin ikimizi kıyaslıcağını düsünmüyorum ama yinede kötümü yapmıs olurum bilmiyorum
Ya eltin fosil olmuş, gelinliğinin beyaz olması dışında kimse ona dair bir şey hatırlamaz ^.^
Sakın, sakın kimsenin gelinliğin, saçin vs. hakkinda istemediğin şeyleri yaptirmalarina müsade etme. O an ikna bile olsan, ömür boyu içinde kalır. Hayalin neyse onu yap. Yerim eltinin saçini da, gelinliğini de.. Pis kiskanç. Bişey derse bana yönlendir ^.^