gelin oluyorum ama k.v ve elti :(

glyucelkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
211
161
33
arkadaşlar ben daha öncedende konu açmıştım ve 3 sene sonra evleniceğimi begendiğim saç ve gelinlik modelinden 9 SENE ÖNCE eltimin yaptırdığını söylemiştim. biz sevgilimin askere gidip gelmesini işe girmesini beklicektik. ama işler değişti 12 eylülde evleniyoruz. kv ve eltim gelinliğini napıcaksın karar verdinmi dediğinde straplez ve prenses model istiyorum dedim. resim göster dediler gösterdim. eltim bende straplez ve prenses giydim ama ben uzun boyluyum ya kaldırdım sende nasıl olurki dedi. daha sonra kv saçlarını tepeden topuz yapar boyu uzun gözükür dediğinde hayır ben salık istiyorum dedim. ona da saç fotoğrafı gösterdim ve eltimin cıldırdı. benimkinin aynısı bu ikimizde aynımı olucaz hem ben 9 sene once yaptım bunları o zaman cekiciliği vardı simdi sıradanlastı bence baska modeller bulmalısın sana yakısmaz falan dedi. bende dedim benim hayalimdi hep bunlar. böyle istiyorum. oda dedi aynı evin iki gelini bari 9 sene bekleseydikte birlikte ikiz gelinler olsaydık. cok moralim bozuldu kv zaten ona toz konduramaz sesini cıkarmadı bütün hayalimi değiştirip sacımı gelinligimi değiştirmelimiyim?

Modeller eltinin tekelinde değil

Bir de yeni evlenmemiş herkes unutmuştur ben kimsenin gelinliğini hatırlamıyorum

Ama siz sonunun böyle olacağını bile bile konuyu kapastmamışsınız

Daha karar vermedim deyip geçebilirdiniz eltiniz de tepki vermezdi

Modeller eltinin tekelinde değil

Bir de yeni evlenmemiş herkes unutmuştur ben kimsenin gelinliğini hatırlamıyorum

Ama siz sonunun böyle olacağını bile bile konuyu kapastmamışsınız

Daha karar vermedim deyip geçebilirdiniz eltiniz de tepki vermezdi
haklısınız ama düğün zamanım geldiğinde aynı tepkinin verilmesinden korktum herseyim belli olduktan sonra bunları duysam daha cok üzülürdüm simdi ne yapmam gerektiğini düşünüyorum sizlerdende fikir almak istedim. fiziksel özelliklerimiz cok farklı ama gelinlik modeli sac modeli aynı diye herkesin bizi kıyaslıcagını düsündü. aslında ben cok pimpirikliyimdir. bende böyle düşünebileceklerini düşündüğüm icin öncedende konu acmıstım bununla ilgili

9 sene öncesinin hesabını mı yapıyor gerçekten çok komik :)

9 sene önce eltinin saçını , gelinliğini yakın akrabaları dışında hatırlayan tek kişi bile olmaz :)
Gönlünden ne geçiyorsa onu yap.. Gelin sensin / seni ne mutlu edicekse o olsun

Düğününle ilgili hayalin neyse onları yap. Tekrar sorarlarsa da karar vermedim deyip geç. kararlı olduğunu vurgulamana gerek yok düğün zamanı görsünler. Bir de kim hatırlar ki eltinin yıllar önceki gelinliğini saç modelini? ne tuhaf insan! pimpirikli olduğunu söylüyorsun ve eltin de çok kıskançsa bu mevzudan dolayı huzursuzluk çıkaracak biriyse düğünümde sıkıntı yaşamayayım yüzüm asılmasın diyorsan hayalinden vazgeçebilirsin.

9 sene öncesinin hesabını mı yapıyor gerçekten çok komik :)
malesef öyle. ve bende ağzımı acıp bisey diyemedim yani haklımı acaba diye düsünmeden edemiyorum. kimsenin ikimizi kıyaslıcağını düsünmüyorum ama yinede kötümü yapmıs olurum bilmiyorum

Kafandakilerden sakın vazgeçme. Bırak isteyen istediğini söylesin. Bir kere gelin olacaksın ve istediğin gibi yapmazsan ilerleyen zamanlarda "keşke" diyebilirsin.

Valla bu senin dugunun olacak. Insan kac kere evlenirki. Kimsenin senin hayallerinin isteklerinin önüne gecmesine izin verme. Kararli ol dik dur o zaman bak gör sana saygi duyacaklar. Ipleri kimsenin eline verme. Bir karar verdiysen arkasinda dur. Eltin de kim oluyormus. Ben bunu istiyorum bu olacak de. Zorla sacini basini yolacak hali yok ya :)

millet dün yediği yemeğini hatırlamıyor, taa 9 yıl önce giyilen bi gelinliği mi hatırlayacak :KK14:
ve kesinlikle hiçbi benzerliğimizde yok tamamen aynı gelinliği alıp giysem bile ikimizdede cok farklı gözükürdü. boy farkı kilo farkı ten farkı.

malesef öyle. ve bende ağzımı acıp bisey diyemedim yani haklımı acaba diye düsünmeden edemiyorum. kimsenin ikimizi kıyaslıcağını düsünmüyorum ama yinede kötümü yapmıs olurum bilmiyorum
kimse hatırlamaz bile eltinize de aynısını söyleyin.. hala yok derse ayıp eder yani.. siz istediğiniz gelinliği giymekte özgürsünüz

hayalinizden vazgeçmeyin. 9 sene öncesinde onun saçını başını kim hatırlasın allah aşkına, kulak asmayın:KK47: bence o sizin daha güzel olmanızdan korkuyor ama onun düğününde nasıl göründüğünü kendisi gibi kimse aklında tutmuyor

Ya eltin fosil olmuş, gelinliğinin beyaz olması dışında kimse ona dair bir şey hatırlamaz ^.^

Sakın, sakın kimsenin gelinliğin, saçin vs. hakkinda istemediğin şeyleri yaptirmalarina müsade etme. O an ikna bile olsan, ömür boyu içinde kalır. Hayalin neyse onu yap. Yerim eltinin saçini da, gelinliğini de.. Pis kiskanç. Bişey derse bana yönlendir ^.^

Ya eltin fosil olmuş, gelinliğinin beyaz olması dışında kimse ona dair bir şey hatırlamaz ^.^

Sakın, sakın kimsenin gelinliğin, saçin vs. hakkinda istemediğin şeyleri yaptirmalarina müsade etme. O an ikna bile olsan, ömür boyu içinde kalır. Hayalin neyse onu yap. Yerim eltinin saçini da, gelinliğini de.. Pis kiskanç. Bişey derse bana yönlendir ^.^
:KK70: :KK70: umarım gelinliğinin beyaz olması dışında kimse bişey hatırlamazda düğünümü bana rahat geçirttirir :)

kesinlikle saçmalamis eltin. hayalin neyse onu yap. dinleme onlari yoksa içinde kalir pişman olursun sonradan. . Dokuz yıl onceyi kim hatirlasin hem hatırlasa ne olur kime ne

X