• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelin olmuş ve olacak gelin adayları arkadaşlar vücuduma uygun gelinlik seçelim hadi

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
358
Kızlaaarr selamm :3::3:
artık evlenem de kurtulayım diyorum ne zorlu bir süreç benim gibi kararsız bir insan için

Dün gelinlikçiye gittim bilen var mı bilmiyorum pendik yonca modaevi. Ölçülerim verildi yalnız bir model güzeldi denedim ve kabarık başlıyordu belim kalın olmadı gibi.

Şimdi ayın 27 sine kadar seçmem lazım ve resmime göre eklediğim gelinlik modellerinin bana uygun olup olmadığını bulalım beraber olur mu :29:

Bu benim $adsız.jpg

Düşündüğüm sırt modeli

$chic-special-design-wedding-dress-lace-wedding-dress-ozel-tasarim-dantel-gelinlik-modelleri-200x.jpg

Sırtın önü şu şekil

$Gelinlik üst.jpg

ve KARARSIZ kaldığım (belim yüzünden ) etek gelinlikler

$kabarık-dantelli-gelinlik-modli-400x600.jpg Eki Görüntüle 679336 Eki Görüntüle 679337

Hadi kızlar bir kombin yapalım ve vücuduma sizce hangisi gider. Birde Şunu eklemek isterim prenses severim ama olmasa bile kabarık isterimm :21:

şimdiden hayırlısı olsun ortadaki gelinliği çok beğendim ben ama üzerinde nasıl durur bilemem .. gelinlik mağazalarını dolaş bir sürü giy çıkar o zaman hangi model yakışıyor anlarsın :) bana mesela tek omuz ve bu üstü sivri gelen dekolteli straplezler yakışmıştı :34: hey gidi günler diyorum her şeyin tadını çıkar tatlı telaşlar bunlar

Canım kesinlikle arkası düğmeli olan bir model alma gelinlik üzerine oturmayabilir:( Ben gelinlikçiye gittiğimde bana ilk söylenen şey buydu. Benim gelinliğim balık model, arkasını ipli yaptırdım şimdi gelinliği giydiğimde üzerime cuk oturuyor, istediğim kadar sıkıyorlar böylece belim çok ince görünüyor ve göbeğim de hiç çıkmıyor sana da tavsiye ederim;)

Ayrıca düğününe daha çok var bence o zamana kadar biraz kilo da verirsen istediğin modeli alabilirsin;) Şimdiden mutluluklar...

bende bir gelin adayı olarak yorum yapayım :)

bence hepsi birbirinden güzel o sırt modelinede bayıldım ama benim denediğim ve almayı düşündüğüm model arkası ipliydi böylece istediğin kadar sıkıp ince gözükebilirsin canım sende o tarz modellere yönelmeslisin bence :34:

şimdiden hayırlısı olsun ortadaki gelinliği çok beğendim ben ama üzerinde nasıl durur bilemem .. gelinlik mağazalarını dolaş bir sürü giy çıkar o zaman hangi model yakışıyor anlarsın :) bana mesela tek omuz ve bu üstü sivri gelen dekolteli straplezler yakışmıştı :34: hey gidi günler diyorum her şeyin tadını çıkar tatlı telaşlar bunlar

Tatlı ve güzel cidden ama insan ne yapacağını bilemiyor çok seçenek var ve de çok güzel olmak istiyorsan şaşıp kalıyorsun işte :53: Eminim sende çok güzel olmuşsundur insan az çok yakışanı bilir kendine ben bana dar gitmeyeceğini biliyorum :27:

Canım kesinlikle arkası düğmeli olan bir model alma gelinlik üzerine oturmayabilir:( Ben gelinlikçiye gittiğimde bana ilk söylenen şey buydu. Benim gelinliğim balık model, arkasını ipli yaptırdım şimdi gelinliği giydiğimde üzerime cuk oturuyor, istediğim kadar sıkıyorlar böylece belim çok ince görünüyor ve göbeğim de hiç çıkmıyor sana da tavsiye ederim;)

Ayrıca düğününe daha çok var bence o zamana kadar biraz kilo da verirsen istediğin modeli alabilirsin;) Şimdiden mutluluklar...

Kilo mu :25: O hiç gitmiyor hep benimleydi şimdi koşuyorum spor yapıyorum ama kemiklerimde kalın. bi 3-4 kilo veririm gelinlikçiye dedim. Bende yorumlara göre ipli versiyonuna karar verdim bu modelin. Peki eteklerden en güzeli hangisi sizce ?

bende bir gelin adayı olarak yorum yapayım :)

bence hepsi birbirinden güzel o sırt modelinede bayıldım ama benim denediğim ve almayı düşündüğüm model arkası ipliydi böylece istediğin kadar sıkıp ince gözükebilirsin canım sende o tarz modellere yönelmeslisin bence :34:

Evet ipliye karar verdim bende. Ama Etek için kararsız kaldım :27:

%100 diyemem canım evet istediğim modeli yaptılar ama 3 ay önceden sipariş vermeme rağman sarsakladıkları için kuafördeyken gelinliğim geldi daha o sabah rötüşleri yaptılar arkadaşım almaya gidince. Göğüsde de hafif potluk yapmışlar yanlış ölçü almışlar sanırım ama 3 kere de provaya gitmiştim yani muallime34 muallime34

Kızlar günaydın. Ekteki gelinliğin fotoğrafını çekmiştim ama bir türlü hatırlayamıyorum nereden çektiğimi. Bu gelinliği gören var mı? Temmuzda düğünüm var ve bu gelinliği çok beğendim.

Eklentiler

• fotoğraf.JPG
    fotoğraf.JPG
    121,5 KB · Görüntüleme: 205
Back