• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin olmak ve yuz aldırmak

Vanilyalikahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
435
301
53
Kizlar 1 hafta sonra düğünüm var ve yüzümde cok fazla tüy var agda yaptirdim birkac kez ama cok fazla sivilce yaptı. Tras etmeyi düşünüyorum. Phlips lumea lazer epilasyonum var onunla üstünden gecerim diye düşünüyorum fakat korkuyorum yardim edin baska bir fikri olan var mi?

Kizlar 1 hafta sonra düğünüm var ve yüzümde cok fazla tüy var agda yaptirdim birkac kez ama cok fazla sivilce yaptı. Tras etmeyi düşünüyorum. Phlips lumea lazer epilasyonum var onunla üstünden gecerim diye düşünüyorum fakat korkuyorum yardim edin baska bir fikri olan var mi?

Lumea dan sonra tekrar çıkıp dökülecek ama, o kadar vaktin varmı?
İple aldırsan?

bir kereye mahsus yüz usturalarını dene madem..
eğer onbeş gün önce deseydin yap ağdayı, iyice nemli tut kantoron yağı filan sür derdim.

bir hafta var daha ne demek jiletle alıyorum 3 gune yine çıkar alma sakın jiletle işin uzmanına git pazartesi iyi guzellik salonuna onlar çözüm bulur

Kizlar jiletle aldim lazerle gectim uzerinden.
cuma günü aksami bir daha jiletle gecmeyi düşünüyorum fakat cikacagini sanmiyorum. cunku normalde jiletle aldigimda bacaklarimi falan hemen sabaha cikardi lazerle geçince 1 hafta falan çıkmıyor. Ilk kez yuzumde boyle bir delilik yaptim size gozlemlerimi aktaririm. Insallah pisman olmam

eşin dısında bir sürü kişiylede tebriklesmek zorunda kalcaksın anlamıycaklarmı batar o sakal gibio_Oneyse dugunu atlatda başka çare bul kendine jiletten başka

Jilet daha kötü yapar bence hiç bulaşma weet tüy sarartici kremi var ondan al tüyleri sarart hiç belli olmuyor 7 8 lira falan ben göbek kısmına yuzumun yan kısımlara yapıyorum çok iyi oluyor 6 7 ayda gidiyor hiç belli olmuyor düğünden sonrada jiletler lazerini yaparsin

Bence bi uzmana danış güzellik merkezine falan yani şimdi bir şey deriz yüzünde sivilce falan çıkar Allah korusun düğünden önc,vebal altında kalmayalım :))

Kizlar yüzümü jiletle aldım ve neredeyse 12 gün olacak hic çıkmadı desem yeridir. Uzerinden lazerle geçmiştim
Ben memnunum kesinlikle oyle erkek gibi çıkma falan olmadı

Back