- 25 Şubat 2013
- 519
- 101
-
- Konu Sahibi montesorri
İşte yarın evlendiğinde seninde canın annen olacak kaynana tu kaka olacak boşver kurcalama.Ya midem bulaniyor yengemlerden.bu kadar tuhaf ve memnuniyetsiz insanlar olamaz.4abim var 3u evli.annem bir turlu yaranamiyor.en kucuk abimi ziyarete gittik.giderken bir suru hediye goturduk.ne bir tesekkur ne baska bisi sanki biz onlari goturmek zorundamiyiz.ama abimin hatri icin.yegenim ana okulundan karne almis abim 100lira annem 50lira verdi.bende 10lira verdim.sevindirmek icin cogucu.kendisi marka duskunu.abim memur.kendisi de calisiyor.asgari ucretle.geliri belli gideri belli.ev aldilar borc oduyorlar.bekar abin ogretmen kucuk abime cok yardim ediyor.sikilmasin diye.bunu biliyor ve surekli kullanmak istiyor.yegenimi bahane ederek sunu istiyor bunu istiyor diye.e abimde evlencek para biriktirmesi gerek yarin evlense ona abimin yardim ettiginin 10 da1ini etmez.surekli bize pisman oldugunu soyluyor.su zengin istedi bu zengin istedi diye.abimle kendisi anlasarak evlendi.baska memleketliyiz abim isteyelim dedi biz gittik allahin emri istedik.ve abim o istiyor diye kendi memleketine tayin. istemiyor.annemi begenmemeler surekli kendi ailesini ovmeler biz ne alsak yaranamiyoruz kendi ailesi en kotu bisi alsa bile bize surekli bunu aldi sunu aldi diye surekli hatirlatir.diger yengemde yeni dogum yapti anneme bebek seni sevmiyor annemi seviyor diyormus.inanin annem evlerine gidip gelmez nadirdir.oglumun hatri diye bisi demez guler gecer.niye yaranamiyor bunlara ya.valla hatir gonul dinlemiycem begenmiyen bosansin diyecem olacak bitecek.sizce ne yapalim kizlar.hafta sonu kucuk abimin yanindaydik ik gun annem ne begenirse aldi bebeklere diger yegenimede aldi.300yakin para odedi.annemde kocasinin emekli maasini alan kadin sonucta aldigi belli.yanlarina gittik ama yiyecegimizi herseyimizi goturduk.onlarin borcu var diye.ekmek parasini bile annem verdi.bir evlat anneye ekmekte mi almiycak artik.allah sonumuzu hayir etsin.annem agladi ben ne yaparim diye.canim annem.cok uzun oldu icimi doktum.
ama kendisi annesine düşkün biri değildiki.babanneyle felan büyümüş babanneye daha düşkün.ben anneme cok düşkünüm bizi görünce annesine sanki cok düşkün gibi yapmacık hareketler.evlerinde iki lavabo var doğum yaptı yanında kaldım40 gun annemde geldi bir 10 gun kadar o da kaldı.annesine kendi kullandığı lavaboyu kullan anne sen diyor.biz gidincemi kıymetli annesi.bizim ann2miz kıymetli diye kendi annesine biz gidince göstermelik kıymet veriyor.klavyem bozuk kızlar kusura bakmayın.ekran klavyesinden yazıyorumİşte yarın evlendiğinde seninde canın annen olacak kaynana tu kaka olacak boşver kurcalama.
ama kendisi annesine düşkün biri değildiki.babanneyle felan büyümüş babanneye daha düşkün.ben anneme cok düşkünüm bizi görünce annesine sanki cok düşkün gibi yapmacık hareketler.evlerinde iki lavabo var doğum yaptı yanında kaldım40 gun annemde geldi bir 10 gun kadar o da kaldı.annesine kendi kullandığı lavaboyu kullan anne sen diyor.biz gidincemi kıymetli annesi.bizim ann2miz kıymetli diye kendi annesine biz gidince göstermelik kıymet veriyor.klavyem bozuk kızlar kusura bakmayın.ekran klavyesinden yazıyorum
.annem de ağlıyomuş kendi annesinde ağlamıyomuş da ondan anlamış.annen yaranmaya çalışmasın. üzerine düşeni, evladı için yapsın ve gelin hanımlardan teşekkür bile beklemesin. insan oğlu nankördür!
hele sen hiiiç karışma, kabak başına patlar. annene doğrudan saygısızlıkları yoksa, ziyaretinizi yapın ve geri dönün.
ama yeni doğmuş bebeğin kimi sevip kimi sevmediğini anlayan yengeye şapka çıkartırım
YA tamam işte bacım senin annen sana onun annesi babaannesi ona neden kurcalıyosun neden analiz yapıyorsun gelinleri eleştirmek sana kalmadı ki..yarın evlendiğinde belki daha beter olacan... Sen kendi annene babana değer ver varsın gelin vermesin arkadaşında dediği gibi sen yengelerin abilerinle mutlu olsun amaaan gerisi boş de...annen baban onlara kalmadı ki...ama kendisi annesine düşkün biri değildiki.babanneyle felan büyümüş babanneye daha düşkün.ben anneme cok düşkünüm bizi görünce annesine sanki cok düşkün gibi yapmacık hareketler.evlerinde iki lavabo var doğum yaptı yanında kaldım40 gun annemde geldi bir 10 gun kadar o da kaldı.annesine kendi kullandığı lavaboyu kullan anne sen diyor.biz gidincemi kıymetli annesi.bizim ann2miz kıymetli diye kendi annesine biz gidince göstermelik kıymet veriyor.klavyem bozuk kızlar kusura bakmayın.ekran klavyesinden yazıyorum
ama kendisi annesine düşkün biri değildiki.babanneyle felan büyümüş babanneye daha düşkün.ben anneme cok düşkünüm bizi görünce annesine sanki cok düşkün gibi yapmacık hareketler.evlerinde iki lavabo var doğum yaptı yanında kaldım40 gun annemde geldi bir 10 gun kadar o da kaldı.annesine kendi kullandığı lavaboyu kullan anne sen diyor.biz gidincemi kıymetli annesi.bizim ann2miz kıymetli diye kendi annesine biz gidince göstermelik kıymet veriyor.klavyem bozuk kızlar kusura bakmayın.ekran klavyesinden yazıyorum
kaç kere söyledi.sanki hersey paramı.sen kendin istedin abimi.herseyi belli.biz normal gelirl bir aileyiz.abilerim öğretmen kendi eşi memur.inanın kendi gelinlerine gün vermiyor.rahat diye.rahatlıklarıda dedelerinden kalma evde kalıyorlar.arabası var diye.kızı görünce suratı düşüyor.biz hak etmiyoruz ondan üzülüyorum.annem aksi olsa anneme önce ben kızarım.kadının tek derdi namaz kılmak bu ara kurana merak sardı o yani.dedikodu yapıyo diye teyzeme gitmiyor.evlatları derdi.dua.ama işte yaramıyor.Hayir gerektirmez. Ben cok seviyorum esimin tum ailesini ozellikle kayinvalidemi. Boyle insanlara bisey diyemezsin burda sana denilen sen gelin olunca sende kaynananani sevmeyeceksin gibi on yargilarla girmislet o yola cunki. Burda abin biraz agirligini korusa hersey yoluna girer. Ne demek beni zenginler istedi fln satilikmiymisda cok para verene gitmemis. Kiyamam annene hic sikmasin canini. Allah kimsenin yanina birakmaz bak onlarinda cocuklari olucak anlarlar ozmn umarim
annesilerle kendi memlketinde zaten onların yazın bahçe işi çok oluyor beni kendileri çağırdı gelen giden olur yardım ederim diye.Kusura bakmayın merakımdan soruyorum, yenı dogum yapmıs kadının annesı yanında ıse, siz neden 40 gun kaldınız??? He özellıkle rıca etmıstır ayrı ama kendımı dusundum dogumdan sonra 40 gun bırı yanımda kalsa ıster ıstmez soguk davranabılırım.....
Hayattaki en kiyamadigim sey annelerin uzulmesi. Sen ona moral ol canim. Gelininizdr kendi kompleksleriyle yasamaya devam etsin omrunce o da mutlu olamazkaç kere söyledi.sanki hersey paramı.sen kendin istedin abimi.herseyi belli.biz normal gelirl bir aileyiz.abilerim öğretmen kendi eşi memur.inanın kendi gelinlerine gün vermiyor.rahat diye.rahatlıklarıda dedelerinden kalma evde kalıyorlar.arabası var diye.kızı görünce suratı düşüyor.biz hak etmiyoruz ondan üzülüyorum.annem aksi olsa anneme önce ben kızarım.kadının tek derdi namaz kılmak bu ara kurana merak sardı o yani.dedikodu yapıyo diye teyzeme gitmiyor.evlatları derdi.dua.ama işte yaramıyor.
annesilerle kendi memlketinde zaten onların yazın bahçe işi çok oluyor beni kendileri çağırdı gelen giden olur yardım ederim diye.
babam yok zaten merak etmeyin.allah merhametimi elimden almasınki kimsenin annesine öyle davranmayım.benim annem benim için nasıl kıymetliyse eşimin annesi de öyledir.bekarım ama hep böyle dua ediyorym.Y
YA tamam işte bacım senin annen sana onun annesi babaannesi ona neden kurcalıyosun neden analiz yapıyorsun gelinleri eleştirmek sana kalmadı ki..yarın evlendiğinde belki daha beter olacan... Sen kendi annene babana değer ver varsın gelin vermesin arkadaşında dediği gibi sen yengelerin abilerinle mutlu olsun amaaan gerisi boş de...annen baban onlara kalmadı ki...
ben hem dersaneye gittim hem oruclu oruçlu gelir temizlik yaptım yemek yaptım misafir agırladım.sahur hazırladım abime ve kendime.hemde yanında yattım kendisininçbir gece bebek ağladı uyanmadım diye bir sürü söylendi.ben iş yapmaktan yorulmam ama nankör olunca insan kendimi kullanılmış gibi hissediyorumsonuçta o benim abim canım bebeğide canımın yavrusu.yapsam neki.ama böyle memnuniyetsiz tavır olunca sinirleniyorumTamam canım kendileri dedi ise siz de kırmayıp gıttıysenız ona lafım yok, ama bazen dogum sonrası ınsanlar zaten hassas ıken cumbur cemmat kız tarafı erkek tarafı bır evın ıcınde ıster ıstemez yanlıs anlasılmalar olabılıyor... oyle mı acaba demıstım :)
ben hem dersaneye gittim hem oruclu oruçlu gelir temizlik yaptım yemek yaptım misafir agırladım.sahur hazırladım abime ve kendime.hemde yanında yattım kendisininçbir gece bebek ağladı uyanmadım diye bir sürü söylendi.ben iş yapmaktan yorulmam ama nankör olunca insan kendimi kullanılmış gibi hissediyorumsonuçta o benim abim canım bebeğide canımın yavrusu.yapsam neki.ama böyle memnuniyetsiz tavır olunca sinirleniyorum