Nişan Gelin Nişan Bohçası ..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar yaşamadan bilinmiyor valla.. bence normalde giymediğin bir renk olunca çok önemli olabiliyor.. hayatta beyaz giymem giymiyorumda... :) hepsi renkli.. değiştiricektik aslında ama zamanımız olmadı o yüzden kaldı öylee he sonuç olarak artık umrumda değil beyaz olsun renkli olsun sonuç olarak o beyazlar çöpe gidicek.... görmek istemiyorum bunu herkes biliyor artık. para önemli değil-di.. ama ben yinede kimseyi zora sokamam.. hala sıkıştırıyorlar sana alalım yine diye ama geçti.. ben aşkımı seviyorum istiyorum önemli değil bu arada :) istediğin rengi alamadın arkadaşım ama boşver inan değmiyor... üzülme sakın

Aa sıkma o tatlı canını bunun için sonuçta bi kumaş parçası istediğin kadar istediğin renklerde alırsın nolcak ki onlarda kalsın boşver üzülme bunun için bu güzel günlerin tadını çıkar

bu düğün dernek işlerinde başıma gelmez ben istediğimi yaptırırım dememek lazım sonra böle acısı büyük oluyor akışına bırak bi gecelik altı üstü

hani siz bu tür olayları yaşdınız mı bilmiyorum ama benimde önemsemediğim konular ama önemsedğim bir konu var bir insanın düşüncelernn hiçe sayılması ben şu noktaya geldim buyrun siz evlenin.. hani o noktaya kadar sizi getiriyorlar sabrınızı zorluyorlar.. ben kendim alabilirm rahatlıkla ileridede alırız eşimle.. ama işte o zamn farklı oluyor hayırlısı olsun herkes için :)

Son düzenleme:
canım bnm kayınvalidem önceden bana bi beyaz 7li set almış bide siyah 4 lü günlük kullanırım die almış.geçtiğimiz perşembe düğün çarşısına çıktık bn çarşıda morunu aldım. o senin zevkine kalmış bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…