Nişan Gelin Nişan Bohçası ..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
başka renklerde olur tabi ki, kırmızı siyah ekru, hangisi hoşuna gidersen alabilirsin

bana beyaz olucak diye zorla beyaz aldırdılar herşeyimi hemde.. ağlıyorum ağlıyorum ama birşey diyemiyorum

tabiki çok büyük bir şey değil ama hayatta beyaz giymem söyledimde önceden onlar köşede kalıcak ve gördükçe içim cız edicek almak sorun değilde durumumda var ama işte insanın zoruna gidiyor hele yanımda annem varken bana destek çıkmadı oda üzüyor beni..anlatılmaz yaşanır gerçekten.. birde benim başıma gelmez diyordum oysa..

Geceliğin bir tane olmuyacak ya, ama mutlaka beyazıda gerekli. O yüzden boşa üzme kendini, bırak onların dediği gibi olsun, sen zaten onun yanına farklı şeyler alacaksın, o zaman farklı renklerde alırsın. Bunun için üzülme emi canım

nişanda bir tane olucak düğünde ise alırsak kendimiz alıcaz bohça fln olmucak sanırım teşekkür ederim

bana beyaz olucak diye zorla beyaz aldırdılar herşeyimi hemde.. ağlıyorum ağlıyorum ama birşey diyemiyorum

yapma Allahaşkına bunun için ağlamaya değer mi?
insanın her renk geceliği camasırı oluyor , beyazı da oluversin ne olcak ki.
bence şu an söz nişan her neyse onun öncesi stresinden dolayı bu kadar büyütüyorsun.

bilmiyorum ama başkalarının görüyorum özeniyorum hani benim niye yok diyorum neyse sağlık olsun napalım hayat

canim benim kimse senin giyecegin birsey icin seni zorlayamaz ki sen giyiceksin anne ben kirmizi ya da siyah olani begendim de kaynana onu al hemen herseye evet demeeye alismasinlar simdi bukucuk bo sroun y aallah korusun dahadda onemli bi hussusta susman evet demen gerekirse bence fikrini belirt hem sen giyiceksin cok istiosalar beyaz olani da alsinlar senin begendin renkle beraber

canım illa beyaz olucak diye birşey yok sen bilrsin bence mesela ben o takımı açık toz pembe aldım kimsede birşey demedi hatta ben önceden gittim bir arkadaşımın mağazasından beğendim onlarda gelince aldılar..söyledimde uzaktan geliceklerdi çünü zamanda yoktu ben beğeneceğim haberiniz olsun dedim sevindiler hatta aldıklarımıda çok beğendiler...herşeyin hayırlısı..

canlarım çok teşekkürler artık ileride biz farklı alıcaz çok üzüldüm diye evlendikten sonra birine vericez ya da çöpe gidicek ayıp olmasın diye değiştirmicem :S

yav üzüldüğün şeye bak beyazlar dursun bi kenarda git kendine istediğin rengi al ve böyle ufak şeylere takılma canm bence

He he
Burda AYSIZGoKYuZu'ne fikir verirken ben de beğendiğim kremi alamadım beyazı almam icap etti..
Kayınvalideme fiyatlar biraz yüksek geldi sanırım Azıcık yüzü ifadesiz kalınca ben mesajı alıp en ucuz takımlardan birini aldım çıktım..

ben alışverişe çıkmadan önce gittim annemle ne nerede diye baktım. sonra alışverişede sözlümle gititk beğendiklerimi aldım.
senin gecelik için üzülmene gerek yok bence boşuna kendine stres yapma. sonuçta bir sürü daha geceliğin olacak onları istediğin renk alırsın beyazda kenarda dursun birşey olmazki...

ben pijama geçelik takımını inci beyazı aldırdım bide 2li gecelik takımı aldık siyah dantel.renk çok önemli değil sanırım bana karışmadılar çünkü kendi zevkine göre alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…