Gelin makyajım için tavsiyeye ihtiyacım var

alizeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
6
0
30
Merhaba hanımlar. Gelin makyajımı 'mac' de yaptırmak istiyorum. İstanbulda önerebileceğiniz şube ya da isim var mı?

Öncelikle hayırlı olsun. Mac'i bilmiyorum ama Ema Aydın var instagramdan bakabilirsiniz, onun gelin makyajları çok soft. Bi de pahalı değil sanırım. Hamiyet Akpınar diyeceğim ama o pahalıdır :)

Öncelikle hayırlı olsun. Mac'i bilmiyorum ama Ema Aydın var instagramdan bakabilirsiniz, onun gelin makyajları çok soft. Bi de pahalı değil sanırım. Hamiyet Akpınar diyeceğim ama o pahalıdır :)
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve tavsiyeniz için. Ema Aydın da benim bütçemin üstünde olur diye tahmin ediyorum :) çok sağolun :)

Zorlu, capacity, akmerkez

Ama mac'e gidene kadar gerçekten iyimakyözler var. İgden bakabilirsin

Zorlu, capacity, akmerkez

Ama mac'e gidene kadar gerçekten iyimakyözler var. İgden bakabilirsin
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ben uygun olsun istiyorum açıkçası. Gece makyajı 150-200 tl arası oluyo diye biliyorum. Bir de makyajdan sonra bu ücret değerinde ürün alma şansımız oluyormuş. Yani makyaj ücretsiz oluyo. Özel makyözler bütçemi aşar diye düşünüyorum.

O kampanya geçti sanırım yine siz bi sorun ama. Bölgeniz neresi bildiğimiz birilerini öneririz belki. Bir tanıdığım 600 tl fiyat almıştı macten de o yüzden diyorum

O kampanya geçti sanırım yine siz bi sorun ama. Bölgeniz neresi bildiğimiz birilerini öneririz belki. Bir tanıdığım 600 tl fiyat almıştı macten de o yüzden diyorum
Ben de bizzat sormadım aslında. Dediğiniz gibi bitmiş olması muhtemel. Ben bahçeşehirde oturuyorum. 200tl yı aşmayacak bi yerde yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz yerler varsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…