Kizlar merhaba,
gelin makyajimi M.A.C de yaptiracagim. Ancak, en iyi mac makyozu kimdir? Arkadaslarinizdan, tanidiklarinizdan duydugunuz, isini cok iyi yapan makyozler taniyor musunuz? Bildiginiz isimler varsa benimle paylasir misiniz? Bazilari harikalar yaratiyorlar, ama kime gitmeli.. Lutfen adini duydugunuz veya eserini gordugunuz bir isim varsa paylasin.
Sevgiler
benim cok yakin bir arkadasim mac'te calisti baya da makyozluk uzerine egitimler aldi mac'ten, cok iyi makyaj yapiyor. ayni sekilde halen mac'te makyozluk yapan bir erkek arkadaşimiz var ama ikisi de bursa'da siz hangi şehirdesiniz?
benim cok yakin bir arkadasim mac'te calisti baya da makyozluk uzerine egitimler aldi mac'ten, cok iyi makyaj yapiyor. ayni sekilde halen mac'te makyozluk yapan bir erkek arkadaşimiz var ama ikisi de bursa'da siz hangi şehirdesiniz?
koruparkta canimBursada nerde çalışıyor cnm?
Mustafa Cebeci, su an mac de calismiyor, cekimlere gidiyor, faceden bakabilirsin
tesekkur ederim canim, websitesi de varmis, baktim , gercekten cok profesyonel duruyor. Ne kadar ucret aliyor bilgin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?