• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Makyajim icin M.A.C makyaj artisti ariyorum. Duyan bilen var mi??

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
Kizlar merhaba,
gelin makyajimi M.A.C de yaptiracagim. Ancak, en iyi mac makyozu kimdir? Arkadaslarinizdan, tanidiklarinizdan duydugunuz, isini cok iyi yapan makyozler taniyor musunuz? Bildiginiz isimler varsa benimle paylasir misiniz? Bazilari harikalar yaratiyorlar, ama kime gitmeli.. Lutfen adini duydugunuz veya eserini gordugunuz bir isim varsa paylasin.

Edit: Istanbul Avrupa yakasindayim arkadaslar, belirtmeyi unutmusum.

Sevgiler…

Son düzenleme:
Kizlar merhaba,
gelin makyajimi M.A.C de yaptiracagim. Ancak, en iyi mac makyozu kimdir? Arkadaslarinizdan, tanidiklarinizdan duydugunuz, isini cok iyi yapan makyozler taniyor musunuz? Bildiginiz isimler varsa benimle paylasir misiniz? Bazilari harikalar yaratiyorlar, ama kime gitmeli.. Lutfen adini duydugunuz veya eserini gordugunuz bir isim varsa paylasin.
Sevgiler…

Mustafa Cebeci, su an mac de calismiyor, cekimlere gidiyor, faceden bakabilirsin

benim cok yakin bir arkadasim mac'te calisti baya da makyozluk uzerine egitimler aldi mac'ten, cok iyi makyaj yapiyor. ayni sekilde halen mac'te makyozluk yapan bir erkek arkadaşimiz var ama ikisi de bursa'da siz hangi şehirdesiniz?

benim cok yakin bir arkadasim mac'te calisti baya da makyozluk uzerine egitimler aldi mac'ten, cok iyi makyaj yapiyor. ayni sekilde halen mac'te makyozluk yapan bir erkek arkadaşimiz var ama ikisi de bursa'da siz hangi şehirdesiniz?

Ismi ne canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben istanbuldayim canim, belirtmeyi unutmusum pardon. Istanbul da kimseyi tanimiyorsun o zaman?

kizlar kusura bakmayin yazmayi unutmusum, Istanbuldayim ben, avrupa yakasinda. Bu tarafta birisi lazim bana.

Back