- 5 Mart 2012
- 11.481
- 8.058
Merrhaba Kızlar,
Malum, düğün sezonu. Bu sene gelin olacak herkes düğün günü makyajı için araştırmalar yapıyordur.
Gelinlik ve aksesuarları kadar, o günkü güzelliğimizi ortaya çıkartacak makyajımızda çok önemli.
Ben makyajım için şunlara önem veriyorum:
- Fazla abartılı olmaması
- Fazla sönükte durmaması
- Makyaj malzemelerinin kaliteli olması
- Makyajımın tüm gün kalıcı olması
Dolayısı ile, makyaj malzemesi olarak kuaförün ne kullandığı çok önemli.
Fakat, ne kadar iyi ürün kullanırsa kuaför, o kadar da fiyatlı bir makyaj çıkartıyorlar.
Eh bunun kınası, düğünü derken... Çokta masraf yapmak istemiyorum açıkçası.
O yüzden acaba makyaj malzemelerimi kendim mi alsam?
En azından kalitesine güvendiğim ürünler kullanılmış olur diye düşünüyorum.
Sizden bu konuda öneriler ve yorum bekliyorum arkadaşlar, tecrübesi olanlar ve bu konuda fikri olanlar lütfen paylaşın!
Makyaj sabitleyici spreylerde var tabii ki.
İnternette biraz araştırdım. Farklı markalarda spreyler var.
Fakat hangisi nedir, hangi marka kalitelidir daha o araştırmaya giremedim.
Benim nişan makyajım çok güzel olmuştu, kaliteli bir kuaföre gitmiştim ama bir o kadarda para dökmüştük.
Makyaj sabitleyici kullanmışlardı ve makyajımda ağlamış olduğum halde herhangi bir akma veya bozulma olmamıştı.
Fakat kız makyajı yaparken adeta suluboya tablo yapıyormuş gibiydi :)
Aynı şeyi düğünümde yaşamak istemiyorum, damada da yazık değil mi ya.. Zaten evlilik başlı başına bir zorluk maddi anlamda.
Nerden kısarsak kârdır düşüncesindeyim...
Çok fazla makyaj kullanan bir insan değilim, o yüzden bu konuda biraz çekimserim doğrusu.
Fazla makyaj malzemesi tecrübemde yok, fakat kulaktan dolma kaliteli makyaj malzemeleri olduğunu düşündüğüm markalar:
M.A.C.
Max Factor
Lancome
Inglot
Sizce hangi ürünler tercih edilmeli? Hangileri daha kaliteli?
Kullanıp memnun kaldığınız ürünler neler? Gelin makyajı konusunda ne tavsiye edersiniz?
Fikirlerinizi esirgemezsiniz umarım...
Malum, düğün sezonu. Bu sene gelin olacak herkes düğün günü makyajı için araştırmalar yapıyordur.
Gelinlik ve aksesuarları kadar, o günkü güzelliğimizi ortaya çıkartacak makyajımızda çok önemli.
Ben makyajım için şunlara önem veriyorum:
- Fazla abartılı olmaması
- Fazla sönükte durmaması
- Makyaj malzemelerinin kaliteli olması
- Makyajımın tüm gün kalıcı olması
Dolayısı ile, makyaj malzemesi olarak kuaförün ne kullandığı çok önemli.
Fakat, ne kadar iyi ürün kullanırsa kuaför, o kadar da fiyatlı bir makyaj çıkartıyorlar.
Eh bunun kınası, düğünü derken... Çokta masraf yapmak istemiyorum açıkçası.
O yüzden acaba makyaj malzemelerimi kendim mi alsam?
En azından kalitesine güvendiğim ürünler kullanılmış olur diye düşünüyorum.
Sizden bu konuda öneriler ve yorum bekliyorum arkadaşlar, tecrübesi olanlar ve bu konuda fikri olanlar lütfen paylaşın!
Makyaj sabitleyici spreylerde var tabii ki.
İnternette biraz araştırdım. Farklı markalarda spreyler var.
Fakat hangisi nedir, hangi marka kalitelidir daha o araştırmaya giremedim.
Benim nişan makyajım çok güzel olmuştu, kaliteli bir kuaföre gitmiştim ama bir o kadarda para dökmüştük.
Makyaj sabitleyici kullanmışlardı ve makyajımda ağlamış olduğum halde herhangi bir akma veya bozulma olmamıştı.
Fakat kız makyajı yaparken adeta suluboya tablo yapıyormuş gibiydi :)
Aynı şeyi düğünümde yaşamak istemiyorum, damada da yazık değil mi ya.. Zaten evlilik başlı başına bir zorluk maddi anlamda.
Nerden kısarsak kârdır düşüncesindeyim...
Çok fazla makyaj kullanan bir insan değilim, o yüzden bu konuda biraz çekimserim doğrusu.
Fazla makyaj malzemesi tecrübemde yok, fakat kulaktan dolma kaliteli makyaj malzemeleri olduğunu düşündüğüm markalar:
M.A.C.
Max Factor
Lancome
Inglot
Sizce hangi ürünler tercih edilmeli? Hangileri daha kaliteli?
Kullanıp memnun kaldığınız ürünler neler? Gelin makyajı konusunda ne tavsiye edersiniz?
Fikirlerinizi esirgemezsiniz umarım...