• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Gelin evime ilk mobilyalarım :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Merbaha..Nişanlıyım ve geçen gün kayınvalidemle salon ve yatak odası takımı seçtik.
Normalde seçimlerimde kararsız pek kalmam ama koltuk kumaş renklerinde çok kararsız kaldım...
Aşağıda seçtiğim kltuğun modeli var fakat 3lülerde ben inci rengini istedim, tekliler ve yastıkların tek yüzü çok sık olmamakla beraber açık pembe ve açık mavi çiçekli.
Oturacağım ev kucuk olduğundan ferah ve karanlık olmayan bir ev istiyorum, iç açıcı olsun diliyorum.
Sizce nasıllar ?

$capture-20140125-213517.webp

tv ünitem ve yemek masam ; sandalyelerde kahve şeritler olmayacak
$2013422175012_destan.webp
$yukselis-ev-mobilya-grand-tv-unitesi.webp
Yatakodammm :)

$Fotoðraf0338.webp
$Fotoðraf0339.webp
$Fotoðraf0337.webp

allah hayırlısı ile oturmak nasip etsin inş.ben o tarz yastıklı koltukları sevmiyorum.sağdan soldan yamuluyor sürekli pohlucaksın.sürekli o koltuklarda oturcaksan alma derim.arkadaki yastıklar sert olsun.

allah hayırlısı ile oturmak nasip etsin inş.ben o tarz yastıklı koltukları sevmiyorum.sağdan soldan yamuluyor sürekli pohlucaksın.sürekli o koltuklarda oturcaksan alma derim.arkadaki yastıklar sert olsun.

Hmm doğrudur daha önce bu tarz kullanmadım, yastıklı sevmıyorum zaten.Ortadaki yastığı çıkartırım belki arada ama diğerleri kullanışlı olur diye düşündüm.Yada küçükleri teklilere kombin ederim.
Sizce bu renk güzelmi ? çiçekler gri ben sevmedim o yüzden canlı istedim.
donuk renkler istemiyorum artık babaevinde usandım soft renklerden :(

Hmm doğrudur daha önce bu tarz kullanmadım, yastıklı sevmıyorum zaten.Ortadaki yastığı çıkartırım belki arada ama diğerleri kullanışlı olur diye düşündüm.Yada küçükleri teklilere kombin ederim.
Sizce bu renk güzelmi ? çiçekler gri ben sevmedim o yüzden canlı istedim.
donuk renkler istemiyorum artık babaevinde usandım soft renklerden :(
senin seçtigin renkler gayet güzel cnm:)

Koltuk takımını çok beğendim.
Ben olsam bu renk tonlarında düşünürdüm o modeli.

$2013-çiçekli-koltuklar.webp

Gönlüne göre olsun inşallah:16:

Back
X