• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin el çiçeği ve gözlük :)

incifincan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
36
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaşlar...
öncelikle çiçekten başlamak istiyorum. şehrimde bulunan gelin çiçeği modellerini çok basit ve o basitliğe göre çok da pahalı buldum aslında seçtiğim gelinliğe renkli çiçek ve ayakkabı olur mu onu da sormak istiyorum. $gothic-black-long-sleeved-taffeta-winter-wedding-gown.jpg
bu gelinliğin dışı krem rengi olucak içinde ise eskitlmiş taşlı fransız dantel kullanıcaz kremle gri arası bir renk bu dantel. ve hatai dediğimiz geometrik osmanlı arası bir desen var. gelin başı olarak da Osmanlı Kıyam dizisinde Türkan Şoray'ın kullandığı Sarıklı başlık gibi birşey yapıcaz. Şimdi bu gelinlikle Pudra pembe yada ekru gibi bir ayakkabı çiçek uygun olur mu?yoksa daha ağır bişey mi olmalı.?

Bir de gözlük kullanıyorum ben ve gözlüğümü çıkarmayacağım.Yeni bir gözlük almak istiyorum.Beyaz ya da krem kemik düşünüyorum. yada çiçek ve ayakkabıyla aynı renk olsa mı iyi olur.Böyle örnekler varsa resim ekleyip yardımcı olur musunuz? yada önerdiğiniz bir gözlük modeli ekler misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim.:)

Not: Lens takmak istemiyorum.Gözlük de benim sevdiğim bir aksesuar ve ihtiyacım.Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hatta burada arkadaşlar paylaşmış bir örnek de eklemek istiyrum gözlüklü gelin olur mu diyenler için:)
Eki Görüntüle 397956

anladığım kadarı ile teseddürlü gelin olacaksınız bu sebeple renkli çerceveli gözlük yüznüzü iyice kapatacaktır hem yüzünüzü hem de göz makyajınızı kapatacaktır.. bence saydam ve yarım çerceveli ya da çercevesiz gözlük kullanın.
neden lensi denemiyorsunuz ben de 7-8 sene gözlük kulandıktan sonra lense geçis yaptım ve inanılmaz rahatladım keşke diyorum önceden lens taksaymışım. heryeri istediğim açıdan düzgün görebiliyorum. malum gözlük takınca çercevenin altı üstü yanından baktıınızda görüntü bulanık oluyor. siz bilirsiniz yinede mutluluklar.

gözlük takmayı seviyorum.saatsiz dışarı çıkmamak gibi benim için.:) düğünümde de kullanmayı istiyorum.fotoğraf anında bile çıkarmayı düşünmüyorum:) nişanlım da gözlük kullanıyor.ikimizde seviyoruz gözlük kullanmayı. bende beyaz yada krem rengi tam çerçeveli düşünüyorum:)

Back