Gelin Damat Doğum ve Özel Günlerinizi Fotoğraflıyorum.

nezmes

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
13
2
18
İzmir
Merhaba Ben Nezihe İzmir ' de
Üniversite yıllarından beri uğraştığım ve eğitimlerini alarak pekiştirdiğim fotoğrafçılığı 2009 yılından bu yana profesyonel olarak uygun fiyatlarla devam ettirmekteyim. Bu işte en büyük destekçim eşim ile birlikte bilgi birikimi, en iyiyi, en kaliteli hizmeti prensip edinerek serbest fotoğrafçı olarak sürdürmekteyiz.

$4.jpg$8.jpg$9.jpg$11.jpg$13.jpg

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar Bu aylara özel aşağıdaki paketi 500 tl ye uygulamaktayım.
Tüm yeni evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim.

Dış mekan fotoğraf Çekimi

+ Sınırsız fotoğraf Çekimi
+ Orijinal Fotoğrafların DVD Teslimi
+ 40 Fotoğraf Düzenlemesi (renk, ışık vb.)
+ 1 Adet Müzik eşliğinde DVD slayt show
+ 30 adet 10×15 Fotoğraf Baskı (hediye)
+ 10 adet 13×18 Fotoğraf Baskı (hediye)
+ 30X60 fotokitap panaromik albüm
+ 1 Adet cep albüm

Son düzenleme:
Merhaba
Malum önümüz yaz ve düğün hazırlıkları son sürat devam etmekte, geçen yıl yaz sezonun da bazı arkadaşlara günüm dolu olduğu için düğün hikayesi fotoğraf çekimlerini yapamamıştım.Düğün hikayesi fotoğraf çekimi yaptırmak isteyen arkadaşlar şimdiden benimle temasa geçebilirler.

Fiyat öğrenmek, Çekim örneklerimi ve verdiğim albümü görmek isteyen arkadaşlar olursa iletişime geçerlerse gösterebilirim.
Tüm evlenecek arkadaşlara mutluluklar dilerim.

Sevgilerle
Nezihe

Tüm kadınlar kulübü üyelerinin Kurban Bayramını kutlarım.2014 yılı Düğüm çekimleri için gösterdiğiniz ilginiz için hepinize teşekkür ederim.Sizler en kısa sürede 2014 yazı düğün çekimleri karelerimi paylaşmak isterim.
Saygılarımla

TÜM TÜRK ULUSUNUN 29 EKiM 2014 CUMHURİYETİMİZİN 91. YILI KUTLU OLSUN .BU VATAN İÇİN CANLARINI FEDA ETMİŞ TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN MEKANLARI CENNET.

merhaba, başka şehre gidiyor musunuz? bir de düğün hikayesi yapıyor musunuz klip şeklinde?

merhaba, başka şehre gidiyor musunuz? bir de düğün hikayesi yapıyor musunuz klip şeklinde?
Merhaba Öncelikler Mutluluklar dilerim.Ege bölgesinde tüm illere hizmet vermeye çalışmaktayım.Düğün hikayesi hizmeti vermekteyim.Hangi ilde oturmaktasınız.
Saygılarımı sunarım.

Merhaba Arkadaşlarım
Bildiğiniz üzere 2015 yazı gelmekte gelin damat düğün hikayesi ve dış mekan düğün fotoğraf çekimi için şimdiden rezervasyon almaya başladığımı söylemek için bu satırları yazma gereği duydum.Sizler ile son çalışmalarımdan bir iki karede fotoğraf paylaşmak istedim
her şey gönlünüzce olsun sağlık sıhhatle.

Eklentiler

• IMG_20123.jpg
    IMG_20123.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_195722.jpg
    IMG_195722.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 95
Back